Flappy Dragnea – jocul care genereaza isterie in Romania

Flappy Dragnea este un joc in care scopul utilizatorilor este de a fura cat mai multi bani ca Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Flappy Dragnea este un joc dezvoltat de catre un timisorean solidar cu protestele din ultimele saptamani indreptate impotriva guvernului PSD, dar si a presedintelui partidului, Liviu Dragnea. Imprumutand ideea binecunoscutului joc Flappy Bird, Flappy Dragnea este gandit pentru a ne oferi controlul asupra presedintelui Liviu Dragnea intr-o lume virtuala ce ar trebui sa reprezinte Romania.

Spre deosebire de Flappy Bird, in Flappy Dragnea autorul jocului spune ca rolul nostru este sa furam cat mai mult inainte de a fi prinsi de catre DNA. Mai exact, in Flappy Dragnea noi vom avea controlul asupra capului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in tentativa de a il ghida printr-o serie de tevi cu spatiu redus intre ele, dificultatea fiind una pe masura.

Daca jucati Flappy Dragnea de pe telefoanele mobile, atunci va trebui sa folositi apasari constante pe ecran pentru a ghida imaginea lui Liviu Dragnea prin intregul joc. Daca inercati Flappy Dragnea de pe calculatoare, atunci va trebui sa apasati in mod constant pe mouse pentru a fi siguri ca nu loviti vreuna dintre tevi si sunteti “prinsi” de catre DNA.

Flappy Dragnea – jocul care il ironizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea

Flappy Bird a fost unul dintre cele mai populare jocuri lansate vreodata pentru terminalele mobile, iar Flappy Dragnea vrea sa provite de acest lucru. Mai exact, preluand denumirea si ideea, Flappy Dragnea incearca sa adune cat mai multi utilizatori care sa incerce acest titlu si sa demonstreze ca lumea vrea sa lupte impotriva coruptiei.

Fiecare depasire a unui set de tevi din Flappy Dragnea ii va aduce acestui Liviu Dragnea virtual cate 1000 de euro in conturi, scopul fiind sa “furati” cat mai mult. Desigur ca totul este o ironie, iar Flappy Dragnea este jucat de foarte multa lume doar pentru ca acum contextul social din Romania este de o asemenea natura.

Puteti incerca Flappy Dragnea in acest website, insa daca doriti si mai multa diversitate, atunci puteti incerca si PSD Invaders, un alt joc menit sa-i convinga pe oameni sa-si arunce in mediul virtual frustrarile impotriva partidului PSD.

flappy-dragnea