Faster Charging – incarcare rapida pe iPhone ?

Faster Charging este un tweak disponibil din cursul zilelor trecute in Cydia pentru iPhone si iPad, iar cu ajutorul lor ar trebui sa avem parte de un sistem de incarcare rapida in terminale. “Secretul” din spatele acestui tweak sta in faptul ca el tine permanent activat modulul Low Power Mode pentru a facilita o incarcare mai rapida a iPhone, sau iPad.

Desigur ca asta nu garanteaza faptul ca incarcarea se va face mai repede decat in mod normal, insa Low Power Mode se dezactiveaza in mod normal cand ave 75% din baterie disponibila in timpul incarcarii. Low Power Mode este deasemenea gandit pentru a reduce consumul de energie prin modificarea modului de functionare al unor componente, dar si al unor functii ale iOS.

Compatible with iOS 9 and 10. Faster Charger , Always Save Power Mode & Faster Animation! Configure option from Settings!

Daca tweak-ul Faster Charging ne permite intr-adevar sa incarcam mai rapid iPhone sau iPad atunci cand avem nevoie, ramane sa aflati singuri, el fiind disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia. Daca nu aveti jailbreak, atunci activati Low Power Mode inainte de a initia incarcarea deoarece rezultatul final va fi acelasi.

In mod normal, trucul ar trebui sa functioneze deoarece Low Power Mode este gandit sa reduca substantial consumul de energie, deci bateria ar trebui sa aiba consum mult mai mic in timpul incarcarii.

incarcare-rapida-iphone