Samsung Galaxy S8 – iata capacitatea bateriilor

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba integrate baterii de 3000 mAh si 3500 mAh, srep deosebire de un zvon anterior care anunta capacitati mai mari.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba baterii de aceeasi capacitate precum Samsung Galaxy Note 7, iar asta desi acum cateva zile am aflat informatii contradictorii. Mai exact, conform zvonului de astazi, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba baterii a caror capacitate v a fi de 3000 mAh si respectiv 3500 mAh, similare cu ceea ce existaa cum.

Daca zilele trecute aflam ca Samsung Galaxy S8 va avea baterii de 3250 mAh si 3750 mAh, iata ca in final Samsung a decis sa nu creasca capacitatea celor din seria Galaxy S7. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 va avea un ecran mai mare, dar nu va avea si baterii de capacitate mai mare care s ail sustina, autonomia fiind in discutie.

Samsung Galaxy S8 in versiunea standard va avea o baterie de 3000 mAh, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus va avea o baterie de 3500 mAh. Samsung Galaxy Note 7 a avut o baterie de 3500 mAh, iar din moment ce aceeasi companie va furniza bateriile Samsung Galaxy S8, poate ca este normal sa vedem ca nu va fi modificata capacitatea acestei componente.

Samsung Galaxy S8 – iata capacitatea bateriilor

Samsung Galaxy S8 cu baterii de aceasta capacitate va avea nevoie de componente care administreaza extrem de eficient energia bateriei. Se speculeaza ca noul chip Snapdragon 835 din Samsung Galaxy S8 – iata capacitatea bateriilor va consuma cu pana la 20% mai putina energie, deci probabil acesta este un motiv pentru a nu creste capacitatea bateriilor.

Desigur ca exista posibilitatea ca decizia de a nu creste capacitatea bateriilor Samsung Galaxy S8 sa aiba legatura si cu spatiul disponibil in carcasa. Mai exact, s-ar putea sa fie vorba despre o decizie a Samsung de a nu forta introducerea bateriilor mai mari in carcasa Samsung Galaxy S8 si a nu risca noi probleme care sa genereze explozii.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa foloseasca baterii ale Samsung SDI si ale japonezilor de la Murata, deci teoretic macar unele dintre ele ar trebui sa fie sigure. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe 29 martie de catre compania Samsung si va fi lansat pe 21 aprilie, sau cel putin astea ne-au spus cele mai recente zvonuri privind terminalul.

samsung-galaxy-s8-capacitate-baterie