Stocurile iPad scad inaintea lansarii noilor modele

Stocurile de tablete iPad au inceput sa se “subtieze” in ultima perioada, compania Apple pregatind lansarea unui nou model al iPad Pro pentru pietele globale. In luna martie este asteptata o conferinta care urmeaza sa ne aduca 3 modele noi de tablete iPad de la Apple, insa pana atunci, actualele modele incep sa dispara din stocurile celor din Cupertino.

In momentul de fata multe modele ale iPad Pro 12.9 inch si ale altor modele ale iPad nu pot fi cumparate in chiar orice combinatie, ele nefiind disponibile in magazinele din multiple tari. Termenele de livrare pentrua ceste unitati se ridica la 2 – 3 saptamani in momentul de fata, semn ca productia a fost redusa de catre compania Apple.

In mod normal, cei de la Apple opresc productia unor produse vechi inainte de a lansa altele noi si cam acelasi lucru pare sa se intample in momentul de fata cu tabletele iPad Pro. Desi Tim Cook a afirmat ca in T4 2016 Apple a avut probleme cu un furnizor de componente, e putin probabil ca acum aceasta sa fie problema disparitiei stocurilor din magazine.

Cei de la Apple se pregatesc sa lanseze trei noi modele ale iPad in cursul urmatoarelor luni, asa ca intre timp stocurile existente trebuie sa dispara. Apple vrea sa lanseze o versiune actualizata a iPad Pro 9.7 inch, o iPad Pro 10.5 inch, dar si o versiune actualizata a iPad Pro 12.9 inch, alte posibile surprize putand fi deasemenea anuntate in martie.

ipad-pro-stocuri-lansare

7 COMENTARII