Prima Pagina Tim Cook Presedintele Apple s-a intalnit cu Theresa May

Presedintele Apple s-a intalnit cu Theresa May

Presedintele Apple, Tim Cook, s-a intalnit astazi cu prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, pentru a discuta despre Brexit si alte probleme ale companiei. Tim Cook a fost prezent la 10 Downing Street, biroul oficial al prim-ministrului, in dimineata acestei zile si a fost vazut de catre jurnalisti intrand pentru participa la intalnire.

Intalnirea de astazi are loc la mai putin de o zi dupa ce Tim Cook a primit o diploma onorifica de la universitatea din Glasgow, el vorbind acolo despre Steve Jobs si Donald Trump. In intalnirea de astazi, Tim Cook a vorbit despre investiile Apple in Marea Britanie si importanta ca angajatii din Marea Britanie sa stie sa lucreze in mediul digital.

Theresa May a discutat cu Tim Cook si despre planul Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana pana in 2019, iar din moment ce tara este gazda celui mai mare numar de Apple Store-uri din Europa, problema este mare. Apple a crescut deja preturile produselor si aplicatiilor in Marea Britanie ca urmare a devalorizarii monedei nationale, iar situatia s-a putea inrautati.

Tim Cook este de duminica intr-un tur de forta al Europei, el incepand cu vizite in Franta, continuand ieri cu Germania si reusind sa ajunga astazi in Marea Britanie. Separat de Irlanda, Spania si Italia, este greu de spus unde ar mai putea merge presedintele Apple, avand in vedere ca restul tarilor nu genereaza vanzari chiar atat de mari pentru compania Apple.

tim-cook-intalnire-theresa-may

 • puiu

  Spui ca in România nu se vând multe produse Apple !
  In orice mall daca te duci din 10 persoane 7 au un iPhone !

 • Srb Srb

  da pt exista SH in mare ascensiune pt multe multe chestii. Am inteles ca si pt tampoane acuma

 • Nu e chiar asa. In orasele cu peste 300k locuitori exista ceva posesori, dar in restul, situatia e complet diferita.

 • Srb Srb

  Are dreptate zaone, in orase precum cel natal moldovean a lui Viorel, lumea e saraca chiar si pt SH

 • Viorel Predatorul

  Care este legatura intre presupusul oras in care m-am nascut eu, cu mine si cu saracimea? Ti se pare ca regiunea moldovei este saraca si ca oamenii aia trebuie blamati pentru ca s-au nascut acolo?
  Nu uita ca si cineva foarte important de pe idevice.ro este nascut in regiunea Moldovei, si nu are nicio legatura faptul asta cu ce situatie materiala are omul acum.

  Daca tu roman ai gandirea asta, ce sa mai creada strainii despre noi?

 • Srb Srb

  pardon…el este bucurestean 100%. LAsa ca te au acolo pe tine…deja tu faci impresia de non-patriot, las ce fuge ca nu rezista in propria tara