iPhone 6S – Apple progreseaza in descoperirea problemelor bateriilor

Compania Apple a avut de dat explicatii in fata guvernului din China zilele trecute, oficiali ai celor din Cupertino explicand de ce terminalele iPhone 6S se inchid subit in timpul folosirii. Apple a recunoscut faptul ca terminalele iPhone 6S se inchid cand bateria ajunge la 30%, insa sustin ca ofera baterii inlocuitoare si ca fac progrese in a descoperi cauza problemei.

Apple a afirmat ca aceasta problema extrem de enervanta a iPhone 6S nu este periculoasa si nu poate duce la explozii ale bateriilor, aceasta fiind una dintre temerile chinezilor. Guvernul din China a pus foarte mare accent pe problemele bateriilor iPhone 6S si compania Apple a fost nevoita sa ofere explicatii oficiale cu privire la acest defect al terminalelor.

Incepand cu iOS 10.2 compania Apple a implementat in un sistem menit sa culeaga informatii privind inchiderile subite ale terminalelor iPhone 6S. Aceste date ar trebui sa ajute Apple sa modifice iOS 10 intr-un asa mod incat sa impiedice inchiderile subite si pe alte terminale iPhone deoarece si iPhone 6, de exemplu, sau modelele Plus, sunt afectate.

Desi Apple a mai lansat iOS 10.2.1, putina lume a confirmat faptul ca problema bateriei pe iPhone 6S, sau alte modele, a fost rezolvata. Cei de la Apple afirma totusi ca isi dau toata staruinta de a rezolva prin software bugurile existente, insa e putin probabil ca orice altceva in afara de o schimbare de baterie sa rezolve problemele lor.

iphone-6s-baterii-china