iPhone 7S si iPhone 8 nu vor avea adaptoare de 3.5mm si USB-C

iPhone 7S si iPhone 8 vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, se pare ca Apple nu va mai include un adaptor audio de 3.5mm. Daca in iPhone 7 aveam un adaptor care permitea conectarea castilor standard cu jack de 3.5mm, in iPhone 7S si iPhone 8 acest adaptor dispare complet.

Cei de la Apple sunt de parere ca iPhone 7S si iPhone 8 nu au nevoie de un asemenea adaptor, fortand clientii fie sa foloseasca AirPods, castile EarPods, sau alte casti Bluetooth. Decizia era una pe care multa lume o astepta pentru iPhone 7S si iPhone 8 deoarece era greu de crezut ca Apple va include pentru foarte multa vreme un adaptor de acest gen in cutie.

Totusi, unii se asteptau ca iPhone 7S si iPhone 8 sa aiba inclus macar un adaptor pentru USB-C din moment ce noile modele de Mac-uri au doar asemenea porturi. Ei bine, compania Apple nu va indeplini nici aceasta doleanta, asa ca toti cei care sperau sa aiba parte de asa ceva, vor trebui sa semultumeasca tot cu cel cablu standard, USB.

Practic, pentru iPhone 7S si iPhone 8 compania Apple incearca sa ofere cat mai putine accesorii in cutie, deci vom avea doar incarcatorul, cablul si castile standard. Restul adaptoarelor si accesoriilor necesare pentru a conecta iPhone 7S si iPhone 8 la calculatoare cu porturi USB vor trebui cumparate, iar acelasi lucru este valabil si pentru castile standard.

iphone-8-accesorii