Prima Pagina Apple Apple este pe locul 4 in topul celor mai inovatoare companii

Apple este pe locul 4 in topul celor mai inovatoare companii

Compania Apple a fost plasata pe pozitia a 4-a in topul celor mai inovatoare companii de pe planeta realitat de catre o reputata publicatie americana. Amazon, Google si Uber sunt companiile plasate inaintea celor de la Apple, insa niciuna dintre ele nu castiga la fel de multi bani precum cei din Cupertino, desi Google are servicii cu mai multi utilizatori.

Chiar daca vorbim despre 50 de companii de pe intreaga planeta, printre ele nu se afla si cei de la Samsung, asta desi Apple a fost premiata pentru curajul de a dezvolta chip-uri pentru produse. Mai exact, Apple este laudata pentru chip-ul A10 Fusion dedicat iPhone 7, dar si pentru cel creat W1 implementat in castile AirPods, sau cel T1 din Touch Bar.

Aceste chip-uri au fost dezvoltate pentru a arata ce fel de functii pot fi oferite pentru produse atunci cand controlezi intregul proces de creatie al lor. Desi cei de la Apple le vad ca produse unovatoare, realitatea este ca putina lume este de aceeasi parere, avand in vedere ca putini pot cuantifica impactul major pe care ele il au asupra vietii lor.

In ciuda acestor lucruri, compania Apple investeste miliarde peste miliarde de dolari anual in cercetare si dezvoltare, iar premiile nu contenesc sa apara. Cat de meritat este acest premiu pentru compania Apple este greu de spus, dar este surprinzator sa vedem ca Samsung nu apar intr-un top in care gasim multe companii pe care nu ne-am fi gandit sa le includem.

“But creativity is more than skin deep—and Apple’s approach to the hardware and software engineering that creates its experiences has never been more ambitious. Other makers of phones and tablets buy the same off-the-shelf chips as their competitors. Apple, by contrast, designs its own chips—so an iPhone packs a processor designed specifically optimized for Apple’s operating system, apps, display, camera, and touch sensor.”

apple inovatie

 • rbt

  Opss și liderul de piața o ia in jos dacă și anul asta o gafează începe sa piardă teren păcat ca nu are cu cine sa concurez ca poate ar fi mai inovativa

 • Heath

  O revista americană care premiază in special companii americane, toate cele patru menționate sunt americane și sigur mare parte din cele 50 la fel…

 • Costel

  Cea mai mare inovatie este astuparea gaurii (jack audio)

 • Costel

  Alte inovatii demne de un lider: noi emoji-uri,o noua culoare,doboara avioane

 • Raven Ridge

  Un articol scris cu picioarele desi dupa “numele” celui care l-a scris nu pare persoana care stie sa accepte critica sincera.

  “Apple a fost premiata pentru curajul de a dezvolta chip-uri pentru produse.”

  Dincolo de exprimare mi se pare foarte amuzanta fraza.
  Deci aceasta este motivul pt. care compania Apple a fost premiata? Se pare ca acest top nu are nici o valoare.
  Daca erai corect trebuia sa te gândești de ce Samsung o companie care este lider pe mai multe tehnologii nu este in acel top.

 • Un comentariu scris tot cu picioarele de la o persoana care nu pare sa inteleaga ce face Apple.
  Exprimarea ta puerila dezvaluie faptul ca habar nu ai ce face Apple si ce face Samsung. Dar desigur, e mult mai simplu sa arunci 3 vorbe fara sens decat sa incerci sa judeci exact ce face fiecare companie.

 • Raven Ridge

  Exprimare puerila in ce sens mai exact? Chiar sunt curios sa vad ce mai inventezi.
  Este destul de amuzanta incercarea ta stângace de a ma ataca. O replica fără substanță la fel ca “articolul” scris cu picioarele si am sa explic si de ce.
  Dincolo de greșelile de scris care intr-un text atat de scurt nu au ce căuta, modul in care sunt prezentate informațiile este unul foarte slab. Eu nu am observat care este sursa informațiilor, care este acea “reputată publicație americana”, care sunt celelalte companii in afara de cele 4 companii americane care au mai fost premiate, puse in top de “reputată publicație americana”(o informatie relevanta avand in vedere ca cititorii tai nu sunt americani), care este sursa informațiilor pentru cat cheltuie apple pe cercetare in special in comparatie cu celelalte companii din top etc.

  Eu vad ca te lauzi cu cantitatea, “cel mai vizitat blog tehnologic din România”, cam singura reusita notabila avand in vedere ca este cam jale din punctul de vedere al calității conținutului.
  Dar am zis ca nu ești capabil să accepti critica si am avut dreptate.
  Plus nu vad ce te îndreptățește pe tine sa faci afirmații în legătură cu ce știu eu despre Apple sau Samsung.
  Vorbe fara sens ai aruncat tu stimate “zaone” cu ă.

 • frozencore

  Asteptam replica:))

 • Alex S.

  Apple e praf la inovatii ce mai !!!