Apple a scos din vanzare noul monitor 5K UltraFine al LG

Impreuna cu MacBook Pro 2016, compania Apple a pus in vanzare si un nou monitor 5K UltraFine dezvoltat in colaborare cu cei de la LG, rolul sau fiind de a permite folosirea noului laptop la capacitate maxima. Dupa o lansare intarziata, noul monitor 5K UltraFine al celor de la LG numai este in vanzare in cadrul magazinului online al companiei Apple.

Cei de la Apple au luat decizia de a suspenda vanzarile noului monitor LG 5K UltraFine din cauza unor probleme care impiedicau folosirea sa. Mai exact, multi utilizatori au raportat faptul ca monitorul LG 5K UltraFine avea probleme cu intreruperi ale imaginii, cu interferente din cauza routerelor plasate in apropierea sa, plus alte cateva probleme minore.

O gama variata de probleme au fost raportate pentru acest monitor LG 5K UltraFine si desi compania Apple a dorit sa evite vanzarea de monitoare, iata ca are totusi probleme cu cele ale partenerilor. Avand in vedere ca monitorul LG 5K UltraFine costa 1000 de dolari, va puteti imagina cam ce au putut spune clientii pentru angajatii echipelor de suport.

Este de altfel greu de imaginat cum un monitor de 1000 de dolari poate fi vandut cu asemenea probleme si cum ele nu au fost descoperite in perioadele de testare. Totusi, avand in vedere ca vorbim despre un monitor produs de catre cei de la LG, exista sansa ca ei sa nu fi acordat foarte multa importanta calitatii produsului finit livrat catre clienti.

“We have been made aware that the LG UltraFine 27-inch 5K display (model 27MD5K) may experience performance issues caused by signal interference when a Wi-Fi access point is positioned behind the display within a distance 2 feet (0.6 meter). Changing the location or positioning of either the router or the display should resolve the issue.”

monitor LG 5K UltraFine