MusicMark aduce o functie utila pentru aplicatia Muzica

MusicMark este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch care au jailbreak si asculta muzica zilnic. Vorbim despre un tweak al carui menire este de a activa pentru aplicatia muzica o functie care salveaza pozitia la care am ramas in momentul in care am inchis aplicatia Muzica in timp ce ascultam o melodie.

In mod normal aplicatia Muzica nu tine minte ultima pozitie a unei melodii dupa ce am inchis aplicatia, asa ca MusicMark aduce o functie ce ar trebui sa fie oferita de Apple. Dupa instalarea tweak-ului MusicMark, functionalitatea va incepe imediat, asa ca va veti putea bucura de noua functionalitate fara a mai activa vreo functie.

“Compatible with iOS 9 and 10. Makes Music app remember songs’ positions. When you play a song again, it will pick up from where you left off. No options to configure.”

MusicMark este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

functie aplicatie muzica

4 COMENTARII

  1. Zaone vezi ca a disparut din cydia appsync ios 10 beta!!! Pe semne nu mergea si ghinionisti care au instalat acest tweak si-au blocat telefoanele ca mai apoi sa faca update la ios 10.2.1 si sa ramana fara jailbreak!!! Eu am patit asta la ios 10.1.1 si am ramas fara jailbreak pana cand a aparut jailbreak ios 10.2. Mare grijă la tweakul appsync!!! Nu îl instalati!!!