iPhone 7 – ultimul vandut mai bine ca un iPhone de 5.5 inch ?

iPhone 7 ar putea fi ultimul smartphone Apple cu ecran de 4.7 inch care se vinde mai bine decat unul cu ecran de 5.5 inch.

iPhone 7 ar putea fi ultimul smartphone Apple cu ecran de 4.7 inch care are vanzari mai bune decat un iPhone cu ecran de 5.5 inch. Anul acesta, iPhone 7 Plus a inregistrat putin peste 40% din vanzarile intregii serii de terminale iPhone 7, de aproximativ 2 ori mai mult decat vanzarile inregistrate de catre primul model de iPhone cu ecran de 5.5 inch.

Diferenta fata de vanzarile iPhone 6S Plus este mai mare de 10%, iar iPhone 7 Plus a uimit pe absolut toata lumea cu popularitatea pe care a inregistrat-o. Compania Apple s-a chinuti din rasputeri sa faca fata cererii de pe piata pentru iPhone 7 Plus si abia spre sfarsitul anului, la 3 luni dupa lansare, a reusit sa livreze modelele cerute de catre clientii sai.

Camera duala si acel GB de RAM suplimentar pentru iPhone 7 Plus sunt probabil motivele principale pentru care clientii au ales acest model in defavoarea iPhone 7. Dimensiunea ecranului nu a fost pentru multi un factor motivator pentru achizitia iPhone 7 Plus, insa functiile oferite in el au confins multa lume sa treaca cu vederea acest aspect, pentru a-l cumpara.

iPhone 7 – ultimul vandut mai bine ca un iPhone de 5.5 inch ?

iPhone 7 si seria cu terminale iPhone cu ecrane de 4.7 inch au pierdut multi “fani”, iar cu iPhone 7S diferenta dintre cele doua tipuri de terminale va creste si mai mult. Apple va continua sa diferentieze terminalele din seriile cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, astfel ca iPhone 7S Plus va oferi probabil si mai multe beneficii fata de iPhone 7S.

Daca adaugam si faptul ca iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch, atunci vorbim din nou despre o clara favorizare a iPhone-urilor cu ecrane mari, punctul de cotitura fiind iPhone 7 Plus. Este greu de spus cu ce-ar mai putea veni Apple nou in iPhone 7S fata de iPhone 7, dar mai ales in comparatie cu iPhone 8, care ar trebui sa aiba functiile de top.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus a dat startul unei schimbari majore in preferintele clientilor Apple si compania va profita de acest trend pe viitor.

iphone 7 plus cotitura preferinte