iPhone 9 Pregatit cu un Design TOTAL DIFERIT de al iPhone 8

iPhone 9 are pregatit un design total diferit de cel al iPhone 8, compania Apple dorind sa le ofere clientilor din toata lumea o schimbare substantiala.

iPhone 9 design

iPhone 9 este pregatit pentru lansare de catre compania Apple inclusiv intr-o versiune care are un design complet diferit de cel pe care l-a folosit pentru telefoanele iPhone 8 lansate in trecut. Desi s-a spus ca iPhone 9, sau iPhone SE 2 pentru unii fani Apple, va fi lansat cu un desgn identic cu cel al iPhone 8, se pare ca exista in dezvoltare inclusiv o versiune care are un design cu mult diferit, foarte similar cu cel pe care-l vedem pentru iPhone X.

iPhone 9 cu acest design diferit urmeaza sa aiba aceleasi dimensiuni ca iPhone 8, insa va avea un ecran cu diagonala de 5.4 inch, dar si Face ID integrat, ceea ce este o veste foarte interesanta. Aceasta versiune speciala a iPhone 9 ar urma sa fie lansata undeva prin toamna, in timp ce versiunea care are design-ul identic cu cel al iPhone 8 va fi lansata in primavara, deci Apple vrea sa le ofere cat mai multe optiuni clientilor pentru achizitia de telefoane.

iPhone 9 Pregatit cu un Design TOTAL DIFERIT de al iPhone 8

iPhone 9 va avea deasemenea o camera mult mai mare decat cea integrata in iPhone 8, deci e de asteptat ca aceasta sa fie mult imbunatatita, dar nu va fi una duala, asa cum sperau multi fani. Decupajul din aceasta versiune a iPhone 9 va avea dimensiune mai mica decat cel din iPhone X – iPhone 11, iar asta pentru ca si ecranul e mai mic, deci includerea unui decupaj mare ar fi ocupat cam toata zona din ecran ce ar fi trebuit sa afiseze informatii despre semnal, baterie, etc.

“Dimensiunea corpului revine la iPhone 7, iar dimensiunea receptorului este cuprinsă între seriile iPhone 11 și seria iPhone XS. Prin utilizarea camerei TrueDepth, lățimea verticală a dimensiunii zonei active a afișajului se extinde și devine astfel o dimensiune de 5,4 inci, iar posibilitatea ca acesta să fie modelul zgomotos crește.”

iPhone 9 va folosi noul chip A13 din seria iPhone 11 cand va fi lansat, dar in toamna anului viitor aceasta componenta va fi cam veche, insa e de asteptat ca pretul dispozitivul sa fie mic, deci totul e justificat. iPhone 9 va fi o optiune noua in oferta companiei Apple pentru a le permite clientilor sa cumpere si telefoane mai ieftine care au specificatii de top, in clasa medie cei de la Apple neavand chiar atat de multe modele interesante disponibile.

iPhone 9, conform acestui zvon, urmeaza sa fie lansat segmentat, cu un model care va fi disponibil din primavara, si un model mult mai interesant, care va fi lansat din toamna acestui an.