TOP 10 cele mai performante smartphoneuri in ianuarie 2017

Luna ianuarie s-a terminat de ceva vreme, iar cei de la AnTuTu au publicat recent un top 10 al celor mai performante smartphoneuri din lume. Exact precum in oricare luna din septembrie incoace, iPhone 7 Plus ocupa prima pozitie in topul celor mai performante smartphoneuri din lume, iPhone 7 fiind plasat pe cea de-a doua pozitie, dupa cum puteti vedea.

Exact precum acum o luna, iPhone 7 Plus este pozitionat la 23.000 de puncte distanta fata de OnePlus 3T, un smartphone care triseaza in benchmarkuri. In urma sa exista o gama variata de smartphone-uri din China si nimic mai mult, Apple fiind singura companie occidentala care are smartphoneuri prezente in topul celor mai performante smartphoneuri.

Samsung, HTC, LG, Sony, Motorola, Google si alte companii producatoare de smartphoneuri nu au vreu terminal prezent in acest top 10, dar asta nu mai surprinde pe nimeni. Niciunul dintre acesti producatori nu mai conteaza in ceea ce priveste performantele, compania Apple dominand pe toata lumea din acest punct de vedere, de aproape jumatate de an.

In mod complet surprinzator, compania Apple a reusit sa-si spulbere concurenta cu performantele iPhone-urilor sale, desi specificatiile sunt departe unele de altele. Apple are acum procesoare quad-core pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ofera mai putin RAM, dar asta nu pare sa conteze in vreun fel, produsele sale umilind concurenta fara dubiu.

top 10 smartphone performante ianuarie