Prima Pagina smartphone TOP 10 cele mai performante smartphoneuri in ianuarie 2017

TOP 10 cele mai performante smartphoneuri in ianuarie 2017

Luna ianuarie s-a terminat de ceva vreme, iar cei de la AnTuTu au publicat recent un top 10 al celor mai performante smartphoneuri din lume. Exact precum in oricare luna din septembrie incoace, iPhone 7 Plus ocupa prima pozitie in topul celor mai performante smartphoneuri din lume, iPhone 7 fiind plasat pe cea de-a doua pozitie, dupa cum puteti vedea.

Exact precum acum o luna, iPhone 7 Plus este pozitionat la 23.000 de puncte distanta fata de OnePlus 3T, un smartphone care triseaza in benchmarkuri. In urma sa exista o gama variata de smartphone-uri din China si nimic mai mult, Apple fiind singura companie occidentala care are smartphoneuri prezente in topul celor mai performante smartphoneuri.

Samsung, HTC, LG, Sony, Motorola, Google si alte companii producatoare de smartphoneuri nu au vreu terminal prezent in acest top 10, dar asta nu mai surprinde pe nimeni. Niciunul dintre acesti producatori nu mai conteaza in ceea ce priveste performantele, compania Apple dominand pe toata lumea din acest punct de vedere, de aproape jumatate de an.

In mod complet surprinzator, compania Apple a reusit sa-si spulbere concurenta cu performantele iPhone-urilor sale, desi specificatiile sunt departe unele de altele. Apple are acum procesoare quad-core pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ofera mai putin RAM, dar asta nu pare sa conteze in vreun fel, produsele sale umilind concurenta fara dubiu.

top 10 smartphone performante ianuarie

 • xabriell02

  Superb

 • IsmailVely

  Cred ca mor astea cu samsung :)))

 • Mr. Tambourine Man

  Nu e exclus ca si restul clonelor din top 10, de locul 3 in jos, sa trișeze. Provin din aceeași zona

 • MrUnivers

  Restul sunt niste orezarii!👍

 • Zaone_Srb_tambourine_samd

  Gdshdjfj

 • Zaone_Srb_tambourine_samd

  E foarte posibil ca tu zao și faggSRB să vă petreceți timpul cu cate 2-3 vibra în @nus și înghițind copii.

  8 PM e măcel pe idevice… Persoanele vizate sunt rugate sã părăsească perimetrul, altminteri se vor sinucide după ce voi termina treaba.

 • Mr. Tambourine Man

  Haoleu, si-a făcut Sorinel al 147-a nick si înjura pe toată lumea!

 • Srb Srb

  iti place si tie de userul asta de scrie bombe pe aici ah ? :)))

 • Srb Srb

  e the best….nu stiu daca e sorin sau viorel sau georgel…cred ca sunt toti 3 la un restaurant Apple, ca deh le place si lor acolo si comenteaza in tandem

 • Srb Srb

  Mai superb este ca abia prin Aprilie se zvoneste o oarecare posibilitate sa fie detronat

 • Viorel Predatorul

  Foarte interesant topul asta! Toate smartphone-urile au rezolutie maxim Full HD, asa incat se explica de ce alea cu rezolutie 2K nu au aparut in clasament.
  Legatura intre rezolutie si performanta se vede si in scorul obtinut de iPad Pro 9.7″, locul 3 in clasamentul celor mai performante iDevice-uri, sub iPhone 7 si iPhone 7 Plus.
  iPad Pro 12″ nici nu exista in clasamentul celor mai performante iDevice-uri, probabil pentru ca este depasita pana si de iPad mini 4 (care are aprox. 85.000 puncte).

  Ce citesc aici: “Benchmarks may not truly reflect the everyday performance but it shows the overall standing of a phone. It also gives us an idea that smartphones continuously get more powerful with every release.”

 • Heath

  Ei au ecrane mai bune…camere … Nu le pasa lor de punctajul in antutu:))))

 • Jay. Y Lee

  Dar samsung de ce nu este intra in top ?? Iar o dam pe rezolutie , pixeli …tehnologie nenee ! Oricum samsung e the best la explozii , mai aveti pana sa ne ajungeti….

 • Viorel Predatorul

  Samsung nu este în top, probabil pentru că lipsa performanței extreme nu este o problemă pentru ei,și preferă să optimizeze raportul performanțe/resurse consumate.
  Spre exemplu: presupunem că experiența excelentă de a juca un joc video pe smartphone înseamnă să obții minim 60 fps-uri.
  1. La 30 fps, ai o problemă cu performanța
  2. La 270 fps nu ai niciun plus de performanță obținută, dar ai o problemă cu resursele consumate (consum de energie mai ridicat).

  Probabil că Samsung obține 60 fps, iar restul resurselor disponibile sunt alocate altor nevoi: ecran cu rezoluție mai mare, baterie cu autonomie mai bună, etc.

 • amfetamin

  Sa presupunem de dragul imaginației ca S7 ar avea Full-HD,crezi ca apărea in top?
  Uite un exemplu: A5(2017) cu octacore și 3 gb de rami și cu Full-HD,exact ca 7 Plus(in afara de numărul nucleelor,care și asta e in favoarea lui A5)unde e?
  Din câte știu in Antutu este un test din acesta unde coboară rezoluția sau ma înșel?