Telefoanele Huawei: ULUIRE in Lume, Iata ce NIMENI Nu Credea

Telefoanele Huawei au produs uluire in intreaga lume cu ceva ce nimeni nu credea ca ar fi posibil vreodata, iata ce s-a intamplat cu produsele chinezilor.

Telefoanele Huawei uluire

Telefoanele Huawei au produs uluire in toata lumea cu ceva ce nimeni nu credea ca ar fi vreodata posibil, dar iata ca se intampla si lucruri complet neasteptate, chiar si cand vine vorba despre piata smartphone. Telefoanele Huawei au inregistrat atat de multe vanzari in T2 2020 incat compania chinezeasca a devenit cel mai mare producator de telefoane la nivel global, ceva ce parea complet imposibil in contextul sanctiunilor impuse de catre SUA.

Telefoanele Huawei au reusit totusi sa se plaseze pe prima pozitie in topul vanzarilor, cu 56 de milioane de unitati vandute la nivel global, dar vasta majoritate dintre aceste vanzari au venit din China. Dintre cele 56 de milioane de telefoanele Huawei vandute la nivel global in T2 2020, cam 40 au fost vandute in China, deci in restul lumii au fost vandute doar aproape 16 milioane de unitati, ceea ce ne arata cam cum stau lucrurile in realitate pentru companie.

Telefoanele Huawei: ULUIRE in Lume, Iata ce NIMENI Nu Credea

Telefoanele Huawei au inregistrat o evolutie oarecum similara cu cea din T2 2019, in ciuda pandemiei de Coronavirus care a lovit intreaga lume, iar multi au ramas surprinsi total de realizarea de acum. Ea este totusi doar una conjuncturala, iar asta pentru ca Samsung a inregistrat o scadere de 30% a vanzarilor de telefoane la nivel global, ceva ce a permis plasarea pe prima pozitie pentru telefoanele Huawei in topul celor mai bine vandute la nivel global.

Telefoanele Huawei sunt foarte bine vandute in China, insa in rest lucrurile staucu mult diferit, iar daca Samsung n-ar fi avut probleme foarte mari, lucrurile cu siguranta n-ar fi stat asa. E foarte posibil ca toata situatia sa fie doar una temporara, una care sa puna telefoanele Huawei pe prima pozitie doar in aceste trei luni, insa dincolo de ele lucrurile sa revina la normal pentru cei de la Samsung, ceea ce ar fi pana la urma complet normal, avand in vedere trecutul.

Telefoanele Huawei se vor vinde in continuare foarte bine in China, insa ceea ce se intampla dincolo de aceasta tara va fi cu siguranta foarte diferit fata de ceea ce am vazut acum.