Telefoanele Samsung: Uriasa Problema FARA PRECEDENT Anuntata

Telefoanele Samsung au o uriasa problema fara precedent anuntata astazi, iata ce nu credea nimeni ca s-ar putea intampla vreodata cu produsele.

Telefoanele Samsung cadere

Telefoanele Samsung se confrunta in momentul de fata cu o uriasa problema fara precedent pentru produsele companiei coreene, iar situatia este una de care profita din plin cei de la Huawei. Conform datelor de piata furnizate de catre cei de la Counterpoint, vanzarile pentru telefoanele Samsung au scazut cu 30% in T2 2020 fata de T2 2019, o diferenta uriasa care ne arata o problema colosala prin care trece compania coreeana in momentul de fata.

Telefoanele Samsung au inregistrat o scadere atat de mare a vanzarilor incat le-au pus pe cele ale Huawei in topul listei cu vanzarile inregistrate de catre producatorii de telefoane din toata lumea. Multumita acestei conjuncturi, cei de la Huawei se pot bucura de o premiera la care mai mult ca sigur nu sperau chiar atat de devreme, insa telefoanele Samsung nu mai sunt la fel de cautate ca inainte, iar Coreea de Sud nu genereaza vanzarile din China, pentru a fi de ajutor.

Telefoanele Samsung: Uriasa Problema FARA PRECEDENT Anuntata

Telefoanele Samsung aveau nevoie de piata chineza pentru a inregistra in continuare vanzari la nu nivel ridicat, dar acolo Huawei “face legea”, si doar Apple mai reuseste sa “scoata capul” printre producatorii autohtoni. Telefoanele Samsung n-au vreo sansa in a obtine vanzari bune in piata chineza, iar asta le aduce probleme mari celor din Coreea de Sud, iar asta pentru ca lumea occidentala inca nu si-a revenit din punct de vedere economic.

Telefoanele Samsung ar putea ramane sub cele ale Huawei in materie de vanzari inclusiv in urmatorul trimestru fiscal, iar asta pentru ca economiile occidentale inca sunt pe scaderi substantiale. Huawei profita de revenirea pietei din China, si vinde tot mai mult in fiecare luna, deci sansele de a depasi telefoanele Samsung inclusiv in cursul T3 2020 sunt foarte mari, dar asta probabil ca nu va mai fi o surpriza pentru cineva, asa ca ramane sa vedem ce se va intampla.

Telefoanele Samsung vor avea parte de o “improspatare” in cursul lunii august, dupa ce va fi lansata seria Galaxy Note 20, destul de asteptata de catre unele persoane din intreaga lume.