Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 nu va avea incarcare wireless la distanta

iPhone 8 nu va avea incarcare wireless la distanta

iPhone 8 nu va avea incarcare wireless la distanta, conform unor informatii aparute in cursul acestei seri de la un analist american al unei institutii financiare reputate. Conform acestuia, iPhone 8 nu va avea incarcare wireless la distanta de la compania Energous, asa cum s-a speculat timp de cateva luni de zile intr-o varietate de zvonuri aparute recent.

Energous este o companie in care Apple a investit si s-a speculat ca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless la distanta bazat pe tehnologiile sale. Foarte multa lume a sperat ca iPhone 8 sa se poata incarca la macar 1 metru distanta de un pad de incarcare, dar acest lucru nu se va intampla pentru ca tehnologia Energous nu este pregatita deocamdata.

In aceasta ide, compania Apple este fortata sa foloseasca un sistem de incarcare prin inductie pentru iPhone 8 in cursul acestui an, dar macar ea va fi rapida. Incarcarea wireless la distanta nu ar fi adus un asemenea beneficiu, dar iata ca pana si compromisul numit incarcare prin inductie aduce beneficii pentru clientii Apple care vor alege iPhone 8 anul acesta.

Sincer sa fiu, m-as fi bucurat daca Energous ar fi furnizat sistemul de incarcare wireless la distanta pentru iPhone 8, dar se pare ca Apple are cu totul alte planuri. Din pacate ele nu sunt in concordanta cu ceea ce si-ar dori foarte multa lume, asa ca iPhone 8 urmeaza sa aiba in final doar un sistem de incarcare prin inductie, care ar putea avea la baza piese Foxconn.

iphone 8 incarcare wireless energous

 • Ionel Aviatorul

  Copii nu face? 😂

 • Andrei

  Stiu ca Steve Jobs nu mai e, dar el ar fi facut tot posibilul sa implementeze acest sistem de la Energous doar ca sa fie in fata competitorilor. Acum se pare ca le pasa de profit si ca telefoanele Apple sa fie egale cu cele ale Samsung…

 • Harybo

  Nu mi-as dori sa vad pe iphone incarcare la distanta. Prea mari radiatiile

 • Viorel Predatorul

  Înainte de a fi în fața competitorilor, Apple trebuie să îi ajungă din urmă. Deocamdată, iPhone este în fața concurenților la viteza de deschidere a joculețelor și la punctajele în testele sintetice.

 • Stilumeu Stilumeu

  Nou ishet fara mufa jack moloz fara wireles fara edge fara buton fara baterie era si innainte.fara camera.fara.fara.fara 1000 de euro .coada mare.

 • Stilumeu Stilumeu

  Daca scoate amprenta si zoom info ala 3d si sa mai scada din pixeli o sa fie si mai rapid.scrie pe el noul nokia 3310 s si rupe piatza

 • Stilumeu Stilumeu

  Si asa are cel mai mare sar..rafiaza la fel ca o explozie solara

 • dan b

  Si ce sa vezi: nu va fi niciun iphone 8 anul asta… doar un “amarat” de iphone 7s…

 • Fosocle

  O sa ii puna un clopotel in plus fata de ce exista acum pe piata si sala o sa fie in extaz la prezentare. Orgasme generalizate, actiuni in crestere
  Era chiar jenant ca nu au asa ceva. In state exista paduri de incarcare wireless incorporate in mesele de la cafenele. Prostie sau nu, eu o folosesc in fiecare zi. In masina si pe birou. Prostie sau nu, e mai bine sa o ai decat lipsa

 • amfetamin

  Corect!

 • amfetamin

  Din păcate pentru tine și din fericire pentru sute de milioane de clienți Apple “nu mor caii când vor boii”.
  Rămâi in continuare doar un amărât de hater și atât.

 • adrian

  lasa ca scoate samsung inaintea lor

 • Stilumeu Stilumeu

  Nu moare ishetu cu asa specimene care le cumpara

 • amfetamin

  Tocmai mi-ai confirmat ultima fraza din comment-ul meu anterior,trist.