iPhone 8 nu va avea incarcare wireless la distanta

iPhone 8 nu va avea incarcare wireless la distanta, conform unor informatii aparute in cursul acestei seri de la un analist american al unei institutii financiare reputate. Conform acestuia, iPhone 8 nu va avea incarcare wireless la distanta de la compania Energous, asa cum s-a speculat timp de cateva luni de zile intr-o varietate de zvonuri aparute recent.

Energous este o companie in care Apple a investit si s-a speculat ca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless la distanta bazat pe tehnologiile sale. Foarte multa lume a sperat ca iPhone 8 sa se poata incarca la macar 1 metru distanta de un pad de incarcare, dar acest lucru nu se va intampla pentru ca tehnologia Energous nu este pregatita deocamdata.

In aceasta ide, compania Apple este fortata sa foloseasca un sistem de incarcare prin inductie pentru iPhone 8 in cursul acestui an, dar macar ea va fi rapida. Incarcarea wireless la distanta nu ar fi adus un asemenea beneficiu, dar iata ca pana si compromisul numit incarcare prin inductie aduce beneficii pentru clientii Apple care vor alege iPhone 8 anul acesta.

Sincer sa fiu, m-as fi bucurat daca Energous ar fi furnizat sistemul de incarcare wireless la distanta pentru iPhone 8, dar se pare ca Apple are cu totul alte planuri. Din pacate ele nu sunt in concordanta cu ceea ce si-ar dori foarte multa lume, asa ca iPhone 8 urmeaza sa aiba in final doar un sistem de incarcare prin inductie, care ar putea avea la baza piese Foxconn.

iphone 8 incarcare wireless energous