Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – camera 3D revolutionara cu 3 module

iPhone 8 – camera 3D revolutionara cu 3 module

iPhone 8 va avea o camera 3D revolutionara compusa din 3 module, care vor face recunoastere faciala si vor scana irisul pentru securizare biometrica.

iPhone 8 va avea o noua camera frontala 3D cu 3 module care vor permite recunoasterea faciala a utilizatorilor, dar si vor cartografia mediul din jurul smartphone-ului. Vorbim despre o noua camera frontala revolutionara pentru iPhone 8, aceasta urmand a functiona in baza unui software dezvoltat de catre compania PrimeSense cumparata de Apple in 2013.

iPhone 8 va avea practic o camera frontala clasica, un senzor cu infrarosu pentru transmiterea luminii, dar si un al doilea pentru receptarea luminii infrarosii. In baza acestor 3 module, noua camera frontala a iPhone 8 va fi capabila sa perceapa adancimea obiectelor din jurul nostru, dar va putea inclusiv sa recunoasca fetele utilizatorilor din fata sa.

Camera frontala a iPhone 8 va combina imaginile 2D ale camerei cu cele ale senzorilor si va fi capabil nu doar de recunoastere faciala, ci si de scanarea irisului. Practic, Apple va implementa o comera frontala complexa in iPhone 8 care va fi capabila de recunoastere faciala, scanarea irisului, scanarea adancimii obiectelor, dar si de alte functii pentru realitate augmentata, sau virtuala.

iPhone 8 – camera 3D revolutionara cu 3 module

O aplicatie foarte interesanta pentru gamerii cu iPhone 8 le va permite acestora sa inregistreze un selfie 3D al fetei si sa il foloseasca in jocul in locul unui avatar standard. Desi iPhone 7 Plus contine o versiune rudimentara a software-ului care va fi folosit pentru camera frontala a iPhone 8, Apple va integra un software avansat in noul dispozitiv.

Pentru a-si dezvolta tehnologia, Apple foloseste in camera frontala a iPhone 8 un senzor infrarosu de la compania Lumentum pentru transmiterea lumii. Camera frontala clasica a iPhone 8 va fi una a celor de la Sony, in timp ce receptorul luminii cu infrarosu va fi fabricat de catre cei de la Foxconn, sau Sharp, cumparata recent de taiwanezi.

Practic, noua camera frontala 3D a iPhone 8 va transmite lumina infrarosie si va o va recepta pe cea refractata folosind un senzor infrarosu de 1.4 megapixeli. Avabd ub vedere toate aceste schimbari pentru camera iPhone 8, Apple ar oferi un sistem unic, cu mult mai avansat fata de ceea ce exista in Android, avantajul celor din Cupertino urmand a fi major pentru urmatorii ani.

iphone 8 camera 3d frontala

 • Julian

  Super!

 • Srb Srb

  Chiar Superb

 • gabi

  Sper sa reintroduca mufa jack!!

 • Srb Srb

  never ever. Deja nici adaptorul nu cred ca o sa il mai ofere. In sept l-au oferit pt ca inca nu aveau lansate pe piata produse cu W1 chip, acuma ai deja

 • Niciodata.

 • Srb Srb

  Doamne, deci astia de la Apple (cel putin din zvonuri) vor sa ofere in urmatorul iphone ce nu au oferit in ultimii 2-3 ani…screen to body ratio mai bun, oled, design nou,baterie mai buna fata de generatia curenta 7,camera frontala 3d, ppi mai mare,camera “dorsala” mai buna, chip A11, 3gb RAM, o si mai buna rezistenta la apa (deja este mai mult decat ai avea nevoie acum,deci doar daca il fac precum AW 2,atunci bravo),posibil incarcare rapida….+iOS11 ce va veni posibil DOAR 64bit (eliminand iphone 5 din compatibilitate)….cam multe, si ar fi intr-adevar revolutionar cu toate acestea sa vina fara probleme majore !

 • V.P

  Urmaeaza lansarea lui S8 , din cauza asta ” Apple urmeaza sa ….. ” asta fac in fiecare an inaintea de lansarea seriei S si Note .

 • Srb Srb

  eu vorbeam de iphone, articolul este despre Apple/iphone. Ok S8 daca va veni si va fi exceptional atunci da, daca nu, atunci nu vreau Apple sa dea cu “spatele” prea mult

 • ScH

  Sper numai sa nu ne dezamăgească , pentru ca in ultimii ani nu au scos nimic WOW.

 • Mircea Radulescu

  De ce au așteptat atât cu toate tehnologiile astea ? Nu pot să cred că nici una nu a fost pregătită până acum și le-au dat drumul la toate odată.

 • Stilumeu Stilumeu

  Adica vine cu ceva ce 19 modele adroid au de 2 ani..ff tare paraca as fii in 2015

 • Stilumeu Stilumeu

  Ce sa dea drumu ca deja sunt vechi tech astea .ce vb aici

 • Srb Srb

  cand le aveau aia ,nimic nu era ok, incarcarea prin inductie prima generatie, mizerie, oled primele mizerii,senzorul de amprenta la fel…deci nu este vorba sa fii primul, ci sa fii the BEST-BETTER THAN ALL THE REST

 • Srb Srb

  and le aveau aia ,nimic nu era ok, incarcarea prin inductie prima generatie, mizerie, oled primele mizerii,senzorul de amprenta la fel…deci nu este vorba sa fii primul, ci sa fii the BEST-BETTER THAN ALL THE REST!

 • Stilumeu Stilumeu

  Nu mi se par mizerii..oled si wireless .in fine asa e inovatia la ishet facem dregem da de fapt nu facem ca inca nu e ok.mai asteptam

 • Srb Srb

  Erau mizerii..pai compara oled din s1 s2 cu s7