Samsung Galaxy Note 7 va fi vandut reconditionat

Samsung Galaxy Note 7 reconditionat va fi repus in vanzare de catre compania Samsung incepand cu luna iunie a acestui an in unele piete.

Samsung Galaxy Note 7 va fi vandut in versiuni reconditionate de catre compania Samsung, iar asta in ciuda tuturor problemelor din toamna anului trecut. Terminale Samsung Galaxy Note 7 modificate de catre compania Samsung si cu baterii inlocuite, vor fi vandute in unele piete aflate in curs de dezvoltare, dar la preturi mai mici decat in mod normal.

Deocamdata nu se stie foarte clar care vor fi pietele in care Samsung Galaxy Note 7 va fi repus in vanzare in versiune reconditionata, insa probaibl vorbim despre tari precum India sau Vietnam. Cei de la Samsung considera probabil ca in aceste piete un Samsung Galaxy Note 7 foarte ieftin ar putea avea succes, in ciuda scandalului de anul trecut.

Schimbarile exacte seprat de inlocuirea bateriilor Samsung Galaxy Note 7 nu sunt cunoscute, dar probabil structura interna va fi usor modificata pentru a evita explozii. Bateriile au fost considerate vinovate de catre Samsung pentru problemele Samsung Galaxy Note 7, insa unii au spus ca si structura interna ar fi fost prea inghesuita pentru ele.

Samsung Galaxy Note 7 va fi vandut reconditionat

Noile modele ale Samsung Galaxy Note 7 vor avea baterii de 3000 mAh – 3200 mAh in locul celor de 3500 mAh, deci vor avea dimensiuni mai mici. Reducand dimensiunea bateriilor Samsung Galaxy Note 7, cei de la Samsung sunt probabil de parere ca nu vor mai exista probleme cu exploziile in timpul folosirii obisnuite. de catre utilizatori.

In toamna anului trecut au aparut informatii care sugerau faptul ca Samsung va distruge toate terminalele Samsung Galaxy Note 7 recuperate de la clienti. Ei bine se pare ca planurile pentru Samsung Galaxy Note 7 sunt de fapt diferite, iar cei de la Samsung vor sa faca si suficient de multi bani de pe urma acestor terminale, pentru a acoperi o parte din pierderi.

“According to Samsung, Samsung Electronics will release Galaxy Note 7 with a low-capacity battery as early as June this year. Each division of Samsung Electronics began work to finalize related projects by May.”

Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte curios sa vad ce fel de evolutie vor avea vanzarile acestor terminale Samsung Galaxy Note 7 reconditionate. Este greu de crezut ca Samsung va reusi sa vanda foarte multe terminale Samsung Galaxy Note 7 in urma scandalului, dar probabil o strategie de marketing buna este pregatita.

samsung galaxy note 7 reconditionat

19 COMENTARII

  1. Ar fi fost cel mai bun telefon din 2016… daca se rezolva problema cu bateria va fi o alegere foarte buna pentru cumpărători….

  2. Nu mi se pare o ideea rea, dece sa produca gunoi arucandul cand pot sa il revanda, sa se bucure unii de el la un pret modest. Din punctul meu de vedere samsung isi asuma un risc enorm de mare repunandul in vanzare. Daca si acesta, al 3 lea ia foc, imaginea ca si increderea cumparatorului in firma samsung va scadea drastic.

  3. mda ei au industria de smartphone si in trecut de telefoane din “copierea de porcarii” inainte facand precum nokia, telefoane iar acum precum Apple smartphone

  4. Samsung lucra in secret la clapete. orice companie este formata din oameni. Asa cum a venit steve, nu a fost indeajuns, au avut nevoie de 1 imprumut. Majoritatea pornesc din nimic,nu exista companie ce se infiinteaza peste noapte cu 135$/actiunea

  5. sa inteleg ca iti placeau clapetele?pe vremea aceea eram incojurat de prieten care era inebunit cu slide de la samsung (D500) si de fata care ii placea samsung color cu clapeta.

  6. Cuptorul cu microunde Samsung era varful de gama :)) hm… note 7 va fi vandut in unele piete in curs de dezvoltare adica prin triburile africane, amazoniene unde “nu are cine sa reclame nimic” buna strategie a celor de la samsung

  7. Dacă va fi pana intr-o mie, sigur iau și eu unul.
    Telefonul este frumos, puternic și poate fi util dacă funcția de note cu ecranul închis funcționează bine (dacă nu, il poate folosi taică-meu fără sa se chiorasca la ecran).