Facebook nu merge, nu afiseaza postari in News Feed

Facebook nu merge in diverze zone din Europa, SUA, si alte tari de pe planeta, postarile din News Feed nefiind afisate pentru foarte multe persoane. Puteti vedea in harta de mai jos locatiile din Europa in care a fost raportat faptul ca Facebook nu merge, iar problemele dateaza inca de acum cateva ore, compania americana nereusind sa le rezolve complet inca.

Fara sa fie oferita si vreo explicatie de ce nu merge Facebook si de ce nu sunt afisate postari in News Feed, compania americana probabil incearca sa rezolve problemele. Primele probleme cu afisarea postarilor Facebook in News Feed au aparut inca din cursul zilei de ieri, dar au fost intermitente si au afectat un numar redus de persoane, lucrurile schimbandu-se astazi.

Dupa cum puteti vedea si pe harta, numarul celor care au raportat faptul ca Facebook nu merge si ca nu sunt afisate postari in News Feed, continua sa creasca. De dimineat asi pana acum au aparut mii de raportari in toata Europa privind faptul ca Facebook nu merge, postarile din News Feed disparand din senin, dar aparand in mod intermitent pentru unii.

Pentru multi utilizatori, faptul ca Facebook nu merge este o problema majora, multe persoane bazandu-se pe reteaua de socializare pentru a isi ocupa timpul de-a lungul zilei. Acestea fiind spuse, oficial nu vom fi anuntati cand Facebook nu merge, dar veti vedea si singuri in momentul in care postarile incep sa va apara in cadrul retelei de socializare.

facebook nu merge postari news feed

nu merge facebook postari