iPhone 8 ajuta actiunile Apple sa atinga o valoare record

2

Zvonurile recente privind lansarea iPhone 8 si functiile ce urmeaza sa fie implementate, au ajutat actiunile companiei Apple sa atinga o noua valoare record. Mai exact, pretul unei actiuni Apple a atins in cursul noptii trecute valoarea de 136.7 dolari, cea mai mare valoare inregistrata vreodata pentru actiunile Apple vandute pe bursele globale.

Vorbim despre o diferenta de aproximativ 50 de centi fata de valoarea inregistrata saptamana trecuta pentru actiuni pe burse, dar totusi este un record. Ajungand la aceasta valoare, pretul actiunilor companiei Apple au crescut capitalizarea bursiera la 719.15 miliarde de dolari, aceasta fiind deasemenea una record pentru cei din Cupertino in toata istoria lor.

Analistii americani sunt extrem de increzatori in succesul iPhone 8 dupa lansarea globala ce urmeaza sa aiba loc cel tarziu in toamna acestui an. Foarte multe functii noi sunt anuntate pentru iPhone 8 anul acesta, iar interesul vis-a-vis de noul smartphone Apple este extrem de mare, asa ca probabil va exista si cerere pe masura dupa lansare.

Avand in vedere ca multe luni ne despart de lansarea iPhone 8, exista sanse foarte mari ca valoarea actiunilor Apple sa stabileasca un nou record in perioada urmatoare.

pret actiuni apple februarie