Vodafone ofera internet gratuit de Dragobete

Vodafone va oferi internet mobil gratuit de Dragobete, 24 februarie, pentru toti clientii din propria retea, celebrand 20 de ani de activitate in Romania.

Vodafone ofera internet gratuit de Dragobete pentru toti clientii, indiferent in ce mod folosesc acestia serviciile operatorului de telefonie mobila. Oferind internet gratuit si de Valentine’s Day, cei de la Vodafone repeta promotia cu ocazia Dragobetelui, sarbatoarea romaneasca menita a celebreze dragostea dintre oameni.

Ambele promotii ale celor de la Vodafone fac parte din campania „Ai puterea să-ți faci viitorul”, menita sa serbeze cei 20 de ani de activitate ai operatorului in Romania. Vodafone va organiza multiple promotii si evenimente pe parcursul acestui an pentru a-si promova implinirea a 20 de ani de activitate in Romania, asa ca vom mai vedea si alte surprize.

Revenind la oferta de internet gratuit a celor de la Vodafone pentru ziua de Dragobete, conditiile vor fi identice cu cele aplicate pentru Valentine’s Day. Mai exact, internetul gratuit va fi oferit de catre Vodafone incepand cu ora 00:01 a zilei de Dragobete, 24 februarie, oferta incheindu-se la ora 23:59 a aceleiasi zile, pentru toti clientii.

Vodafone ofera internet gratuit de Dragobete

Oferta de internet gratuit a celor de la Vodafone aplicata pentru ziua de Valentine’s Day a adus un record de trafic national de internet in cadrul retelei. Mai exact, in ora de varf, traficul de internet a fost cu 53% mai mare decat precedentul record stabilit in reteaua Vodafone in urma unei initiative similare a operatorului de telefonie mobila.

Aceasta va fi cea de-a patra oara cand Vodafone va oferi internet gratuit pentru toti clientii din propria retea, fiind primul operator de telefonie mobila din Romania care a facut asta. Vodafone a reusit sa-si promoveze internetul mobil Supernet 4G prin intermediul acestor gratuitati, iar de Dragobete foarte multi vor aprecia initiativa operatorului.

“Vodafone România lansează o nouă campanie de brand, construită în jurul mesajului „Ai puterea să-ți faci viitorul”, prin care marchează aniversarea de 20 de ani de activitate pe piața din România. De asemenea, operatorul anunță o nouă inițiativă din seria acestei aniversări, oferind trafic de date nelimitat și gratuit pe 24 februarie 2017 pentru toți clienții săi mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor.”

Vodafone este pe piata din Romania din anul 2005, cand a cumparat operatorul de telefonie mobila Connex. Connex a fost infiintat in cursul anului 1997, iar cei de la Vodafone celebreaza acesti 20 de ani din momentul infiintarii Connex si pana in prezent, asa ca acum stiti de unde vine aceasta perioada.

vodafone internet gratuit dragobete