iPad Pro 2 12.9 inch si 10.5 inch vor fi lansate in mai

Apple va organiza o conferinta de presa in una martie pentru a prezenta trei sau patru modele ale iPad Pro 2, ele avand ecrane de 7.9 inch, 9.7 inch, 10.5 inch si 12.9 inch. Informatii aparute saptamana trecuta sugerau faptul ca primele primele doua modele si al patrulea ale iPad Pro 2 vor fi lansate in martie, in timp ce al treilea va fi lansat in mai.

Informatii aparute astazi nu mentioneaza versiunea de 7.9 inch a iPad Pro 2, insa dau totusi de inteles ca modelele cu ecrane de 10.5 inch si 12.9 inch vor fi lansate in mai – iunie. Vorbim despre o distanta de doua, trei luni, din momentul prezentarii oficiale, situatie care cu siguranta nu este de ajutor pentru vanzarile de tablete ale companiei Apple.

In momentul de fata nu sunt oferite motive pentru lansarea intarziata a acestor modele ale iPad Pro 2, mai ales ca unele modele ale iPad Pro incep sa dispara din stocuri. Probleme cu productia unor componente ar putea fi sursa intarzierii lansarii noilor versiuni ale iPad Pro 2, insa pana cand nu vor exista mai multe informatii de la surse apropiate Apple, nu stim decat ca lucrurile se vor intampla diferit fata de cum se astepta multa lume.

Apple are nevoie foarte mare de aceste modele ale iPad Pro 2 pentru a-si creste substantial vanzarile de tablete in urmatoarele trimestre fiscale. Desi Apple si-a actualizat anual seria de tablete iPad, nu a mai reusit de mult sa-si tina clientii interesati de aceasta serie de produse, deci e greu de spus ce se va intampla dupa lansarea iPad Pro 2.

„Vendors have hoped that at least one of the two large-size tablets, 10.5-inch iPad or the 12.9-inch iPad Pro, will be released in the first quarter of 2017 along with the entry-level 9.7-inch iPad. However, the sources said that they are now more certain that both of the planned two large-size models will not come until May-June, thereby affecting first-quarter sales of supply chain makers.”

ipad pro 2 lansare mai

Articolul precedenteMAG: pret de 6 LEI la resigilate
Articolul următorApple a cumparat servere vulnerabile in fata hackerilor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.