iPad Pro 2 12.9 inch si 10.5 inch vor fi lansate in mai

Apple va organiza o conferinta de presa in una martie pentru a prezenta trei sau patru modele ale iPad Pro 2, ele avand ecrane de 7.9 inch, 9.7 inch, 10.5 inch si 12.9 inch. Informatii aparute saptamana trecuta sugerau faptul ca primele primele doua modele si al patrulea ale iPad Pro 2 vor fi lansate in martie, in timp ce al treilea va fi lansat in mai.

Informatii aparute astazi nu mentioneaza versiunea de 7.9 inch a iPad Pro 2, insa dau totusi de inteles ca modelele cu ecrane de 10.5 inch si 12.9 inch vor fi lansate in mai – iunie. Vorbim despre o distanta de doua, trei luni, din momentul prezentarii oficiale, situatie care cu siguranta nu este de ajutor pentru vanzarile de tablete ale companiei Apple.

In momentul de fata nu sunt oferite motive pentru lansarea intarziata a acestor modele ale iPad Pro 2, mai ales ca unele modele ale iPad Pro incep sa dispara din stocuri. Probleme cu productia unor componente ar putea fi sursa intarzierii lansarii noilor versiuni ale iPad Pro 2, insa pana cand nu vor exista mai multe informatii de la surse apropiate Apple, nu stim decat ca lucrurile se vor intampla diferit fata de cum se astepta multa lume.

Apple are nevoie foarte mare de aceste modele ale iPad Pro 2 pentru a-si creste substantial vanzarile de tablete in urmatoarele trimestre fiscale. Desi Apple si-a actualizat anual seria de tablete iPad, nu a mai reusit de mult sa-si tina clientii interesati de aceasta serie de produse, deci e greu de spus ce se va intampla dupa lansarea iPad Pro 2.

“Vendors have hoped that at least one of the two large-size tablets, 10.5-inch iPad or the 12.9-inch iPad Pro, will be released in the first quarter of 2017 along with the entry-level 9.7-inch iPad. However, the sources said that they are now more certain that both of the planned two large-size models will not come until May-June, thereby affecting first-quarter sales of supply chain makers.”

ipad pro 2 lansare mai

16 COMENTARII

  1. Este o chestie subiectivă. Eu am ipad air 2 și Microsoft surface pro 4 iar dintre cele doua prefer surface pro. Ipad este ok insa ești destul de limitat. Nu poți face pe ipad ce poți face pe un laptop insa pe surface poți. Depinde ce vrei să faci cu tableta respectivă.

  2. De ce spui asta, pentru ca are un sistem de operare complet? Eu îl vad tot ca o tabletă. Ai toate avantajele unei tablete iar marea majoritate a timpului o țin fără tastatura deci este o tableta. Eu sunt ferm convins ca mai devreme sau mai târziu ( cel mai probabil) vom vedea tablete ipad cu mac os.

  3. tableta este pt sisteme de operare ce sunt menite pt touch. Windows 10 este menit pt tastatura si mouse cu optiunea de touch. Surface pro 4 mi se pare cam incomoda pt a fi utilizata ca o tableta. Daca apple vroia sa faca ipad cu macos clar nu mai crea ipad pro cu ios de 12.9″ si 12″ Macbook in acelasi timp(acesta fiind cel mai apropiat de a avea un device de dimensiuni si greutate ale unui tablete dar cu macos).
    pe scurt era mai ieftin si mai simplut pt apple, daca vroia sa produca un ipad cu macos, nu mai lansau 12″ macbook +12.9″ ipad pro si lansau doar un produs, in acest caz un ipad pro de 12.9″ cu macOS. Solutia pe care o vad eu este sa faca un iOS special pt tableta cu sistem de file management mai complex etc

  4. Nu poti, dar nici cu app din ios nu poi sa faci multe, de ex nu ai acad in ios, ai niste jocuri misto si app arata mult mai bine fata de interfata web a lor, cum ar fi tot ce este social media, app den airbnb/imdb si ce este in zona asta de comert se misca mult mai bine si prompt decat interfetele lor web.

  5. Ce aberații scrii… Cică “tableta este pt sisteme de operare ce sunt menite pt touch. Windows 10 este menit pt tastatura si mouse cu optiunea de touch”

    Tableta este un dispozitiv cu trei elemente: 1. portabil, 2. ecran mare și 3. fără periferice de introdus date (mouse, tastatură).
    Dacă Microsoft a reușit să facă un Windows adaptat unei tablete, bravo lui Microsoft! Asta nu înseamnă că Surface nu este tabletă :)))

  6. surface sunt hybride…daca nu detii te rog, nu imi spune ca scriu aberatii…pun pariu ca pt tine si surface cu windows 8 era tableta…de mergea ca un kkkt

  7. ce ipocrit este cel ce ti-a raspuns…el tot zice ca macbook nu se vinde deloc iar acum iti da dreptate ca ar scadea dramatic vanzarile din ce? pai nu tocmai ce ai zis ca nu are deloc vanzari? :)))))