Steve Jobs ar fi implinit 62 de ani astazi

Steve Jobs, legendarul co-fondator al Apple si vizionar care a schimbat lumea in care traim, ar fi implinit 62 de ani astazi daca nu ar fi parasit aceasta lume in 2011 dupa o lunga batalie cu cancerul. Steve Jobs s-a nascut pe data de 24 februarie 1955 in San Francisco, California, insa a fost dat spre adoptie putin timp mai tarziu de catre parintii sai biologici.

Crescand intr-o familie de care a fost adoptat, Steve Jobs a crescut si a devenit un tanar cu o dorinta apriga de a crea produse care sa schimbe vietile oamenilor. In aceasta idee, el a co-fondat in 1976 compania Apple, iar incepand cu anul 2001 a prezentat lumii intregi produse care aveau sa schimbe industria muzicala, industria smartphone-urilor, dar si pe cea a tabletelor.

Timp de aproximativ 6 ani el a dus o batalie foarte crancena cu cancerul pancreatic, boala care l-a raspus in ciuda eforturilor sale tarzii de a isi salva viata. In momentul decesului, Steve Jobs a lasat compania Apple in cea mai puternica pozitie din intreaga sa istorie, ea avand o evolutie spectaculoasa din 2011 si pana in prezent.

Steve Jobs a fost iubit de zeci, sau poate chiar sute, de milioane de oameni de pe planeta, insa a fost urat de catre foarte multi dintre cei care au lucrat cu el. In ciuda acestor lucruri, a avut grija sa ghideze angajatii companiei Apple sa lanseze produse revolutionare pe pietele globale, chiar daca el nu inventat ceva la fel de revolutionar vreodata.

Daca vreti sa aflati mai multe despre viata lui Steve Jobs, va recomand sa urmariti documentarul de mai jos.