Samsung Galaxy S8 a intrat in productie deja

Samsung Galaxy S8 a intrat deja in productie la fabricile Samsung din Vietnam, 12.5 milioane de unitati urmand a fi fabricate pentru lansare.

Samsung Galaxy S8 a intrat in productie deja in fabricile companiei Samsung, iar coreenii se pregatesc pentru un interes foarte mare vis-a-vis de noul lor smartphone. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung Galaxy S8 va fi produs in maxim 12.5 milioane de exemplare pentru lansarea de luna viitoare, care ar trebui sa aiba loc pe 21 aprilie.

Cifra este una foarte mare, insa cei de la Samsung au asteptari foarte mari in legatura cu Samsung Galaxy S8 si considera ca interesul va fi unul crescut. Nu se stie cate unitati ale Samsung Galaxy S8 si cate unitati ale Samsung Galaxy S8 Plus vor fi produs de catre compania Samsung, dar modelul mai mic ar trebui sa fie produs in mai multe unitati.

Deocamdata doar fabricile Samsung din Vietnam au inceput productia terminalelor Samsung Galaxy S8, acolo fiind fabricate si unele dintre terminalele Samsung Galaxy Note 7. Desigur ca Samsung Galaxy S8 nu va avea aceleasi probleme precum ultimul smartphone premium lansat de catre compania coreeana, dar acest lucru era de asteptat.

Samsung Galaxy S8 a intrat in productie deja

Dintre toate unitatile Samsung Galaxy S8 care vor fi disponibile pentru lansarea din aprilie, 7.8 milioane de unitati vor fi produse in martie si inca 4.7 milioane in aprilie. Cate unitati ale Samsung Galaxy S8 vor fi vandute dupa lansare este greu de spus, dar aceast cantitate ar trebui sa acopere vanzarile pentru minim o luna.

Apple vinde in mod normal peste 10 milioane de unitati de terminale iPhone in weekend-ul lansarii, dar cu Samsung Galaxy S8 lucrurile nu vor sta asa. Daca Samsung Galaxy S8 se va vinde in 12.5 milioane de unitati in prima luna, atunci vorbim despre un succes enorm pentru cei de la Samsung, avand in vedere vanzarile produselor anterioare.

Samsung Galaxy S8 va fi cel mai probabil lansat si in cateva zeci de tari, pentru ca vanzarile initiale sa fie mari, cumuland toate locurile in care el va fi disponibil. Samsung Galaxy S8 va fi oferit initial pentru precomanda de catre compania Samsung, asa ca atunci vom afla cam cat succes are intr-adevar smartphone-ul coreenilor.

samsung galaxy s8 productie