Samsung Galaxy S8 va avea un Infinity Display

Samsung Galaxy S8 va avea un ecran Infinity Display, conform unui brevet de marca inregistrat coreenilor in SUA cu doar cateva zile in urma.

Samsung Galaxy S8, noul smartphone premium pregatit de catre compania Samsung pentru lansare pe pietele globale, va avea un asa-numit Infinity Display. Compania Samsung a brevetat recent aceasta denumire, cel mai probabil, pentru a o folosi pentru Samsung Galaxy S8, insa aceasta este a doua oara cand auzim despre ea, acum cateva luni aparand alte informatii similare.

Brevetul de marca pentru denumirea Infinity Display a fost depus de catre Samsung pentru inregistrare in SUA, iar Samsung Galaxy S8 ar urma sa beneficieze de el. Desigur ca Samsung nu descrie ce va face acest Infinity Display pentru Samsung Galaxy S8, insa probabil dimensiunea sa mare este baza pentru alegerea acestei denumirii.

Daca ati vazut toate imaginile recente in care Samsung Galaxy S8 era prezentat, atunci intelegeti de ce denumirea Infinity Display ar fi destul de logic aplicata. Samsung Galaxy S8 va avea un ecran curbat spre margini, dar el va ocupa aproape intregul panou frontal, asa cum este de asteptat si pentru iPhone 8, sau alte smartphone-uri premium.

Samsung Galaxy S8 va avea un Infinity Display

Samsung Galaxy S8 va avea un ecran de 5.8 inch, iar Samsung Galaxy S8 Plus va avea un ecran de 6.2 inch, ambele in carcase cu dimensiuni similare ale celor pentru Galaxy S7. Realizarea celor de la Samsung privind includerea unor ecrane asa mari pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus va fi promovat acum se cuvine cu aceasta gaselnita de marketing.

Asa cum Apple a inventat termenul Retina Display pentru ecranele iPhone, cei de la Samsung vor folosi denumirea Infinity Display pentru Samsung Galaxy S8. Ea are menirea de a da de inteles ca Samsung Galaxy S8 va avea un ecran care se va intinde intre marginile carcase si va fi curbat spre exteriorul carcasei, oferind unele functii dedicate.

Avand in vedere ca aceasta este a doua oara cand aflam despre un brevet de marca pentru denumirea Infinity Display, este clar ca Samsung Galaxy S8 va beneficia de ecran. Samsung il va promova corespunzator cand va anunta Samsung Galaxy S8, asa ca atunci vom afla si mai multe detalii privind noul Infinity Display.

Samsung Galaxy s8 infinity display 1