Google Pixel 2 a fost anuntat de catre Google

Google Pixel 2, continuarea primului smartphone lansat sub brand-ul Google, a fost anuntat astazi de catre compania americana, cu multe luni inainte ca el sa ajunga oficial pe piata. Desi Google Pixel nu a avut vanzari grozave si a fost afectat de multe probleme, Google Pixel 2 a fost anuntat cu multe luni inaintea lansarii si va afecta cu siguranta vanzarile seriei.

Vicepresedintele Google care se ocupa de dezoltarea produselor companiei americane, a confirmat faptul ca Google Pixel 2 va fi lansat anul acesta, fara a oferi si o data. Informatia privind lansarea Google Pixel 2 a fost oferita intr-un interviu acordat de catre managerul companiei, deci este cat se poate de oficiala si poate fi tratata ca atare.

Google Pixel 2 va fi in continuare un smartphone premium, conform acestuia, deci vom vorbi despre un pret de vanzare mare, dar si despre componente pe masura. Google Pixel 2 va avea cel mai probabil un procesor nou, o camera mai buna, dar probabil si mai putine probleme decat predecesorul sau, care este departe de a fi perfect, conform utilizatorilor.

Avand in vedere ca prima versiune a Google Pixel a fost lansata in toamna, imediat dupa iPhone 7, este usor de crezut ca Google Pixel 2 va fi lansat in aceeasi perioada. Pentru a putea fi competitiv, Google Pixel 2 are nevoie de un design similar cu cel al Samsung Galaxy S8 si iPhone , adica un ecran care sa acopere aproape intregul panou frontal al carcasei.

“There is an annual rhythm in the industry. So, you can count on us to follow it. You can count on a successor this year, even if you don’t hear a date from me now. Pixel stays premium.”

Google Pixel 2