Samsung Galaxy S8 la precomanda din 10 aprilie

Samsung Galaxy S8 va fi oferit pentru precomanda incepand din data de 10 aprilie de catre compania Samsung pentru pietele globale.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie oferit pentru precomanda incepand din data de 10 aprilie de catre compania Samsung, la peste 10 zile din momentul prezentarii oficiale. Stim deja ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat in mod oficial pe data de 29 martie, compania Samsung anuntand acest lucru in cursul acestei saptamani printr-un mesaj publicat pe Twitter.

Data la care urmeaza sa inceapa precomenzile Samsung Galaxy S8 este cat se poate de normala in raport cu ceea ce facea Samsung in trecut pentru alte terminale. Pe data de 11 aprilie vor incepe precomenzile globale pentru Samsung Galaxy S8, in timp ce lansarea oficiala a noului smartphone ar urma sa aiba loc pe data de 21 aprilie, la 10 zile distanta.

Precomenzile pentru Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie deschise in cateva zeci de tari de pe planeta, compania Samsung pregatind 12.5 milioane de unitati pentru lansare. Se zvoneste ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in mai multe tari decat Samsung Galaxy S7 pentru a fi crescute vanzarile, dar nimic nu este deocamdata stabilit de Samsung.

Samsung Galaxy S8 la precomanda din 10 aprilie

Avand in vedere ca predecesoarele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, Galaxy S7 si Note 7, s-au vandut in 620.000 de unitati in perioada de precomanda, asteptarile sunt mari. Cei de la Samsung spera probabil ca ambele modele ale Samsung Galaxy S8 sa fie vandute in peste 1 milion de unitati in perioada de precomanda de anul acesta.

Cifra ar fi de 10 ori mai mica decat cea inregistrata pentru seria iPhone 7, insa acest lucru este de asteptat, chiar si de la un smartphone precum Samsung Galaxy S8. In mod traditional, cei de la Samsung n-au vandut foarte multe terminale in weekend-ul lansarii, iar cu Samsung Galaxy S8 ar putea dobora un record propriu, dar nu unul global.

As vrea sa cred ca Samsung Galaxy S8 va inregistra vanzari foarte bune in perioada de precomanda pentru a se pune presiune pe Apple, dar pretul de minim 1000 de dolari ma face sa fiu rezervat. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie cel mai scump smartphone premium al Samsung, vandut in versiune standard.

samsung galaxy s8 precomanda