Prima Pagina Google Google Pixel a copiat un defect al iPhone 4

Google Pixel a copiat un defect al iPhone 4

Google Pixel a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Google, terminalul fiind fabricat de catre cei de la HTC in vederea lansarii pe piata. Desi Google Pixel a fost asteptat de foarte multa lume, vanzarile n-au fost substantiale, insa nici problemele nu s-au lasat asteptate, multe fiind raportate din toamna si pana in prezent.

La lunga lista de probleme ale Google Pixel adaugam astazi una noua, care pare sa fi fost copiata direct de la iPhone 4, in baza modului in care este reprodusa. Mai exact, in clipul video de mai jos puteti vedea cum atingerea antenei Google Pixel blocheaza fluxul audio Bluetooth si implicit redarea de muzica dintr-un dispozitiv in care exista muzica stocata.

In cazul iPhone 4 acoperirea antenei afecta semnalul GSM, iar in cazul Google Pixel acoperirea antenei Bluetooth blocheaza complet semnalul receptat de terminal. Google Pixel are antenele amplasate exact precum la iPhone 6/6S/7, insa spre deosebire de aceste produse ale Apple, acoperirea lor afecteaza puterea semnalului Bluetooth.

Google Pixel a fost “acuzat” ca a copiat multe functii ale terminalelor iPhone, iar acum clipul video de mai jos ne prezinta si preluarea unei probleme. Desigur ca o rezolvare fizica implica doar eventuala folosire a unei carcase pentru Google Pixel, insa poate ca in modelul al doilea nu vor mai exista defecte de acest gen, care supara destul de multe persoane.

 • kla

  Au mutat butonul mute ;)))

 • Mr. Tambourine Man

  Am încercat si eu figura cu iPhone 4. Între-adevăr scade semnalul gsm, dar pentru asta trebuie sa tii telefonul in mana într-un mod nefiresc. Practic trebuie sa ingropi telefonul in palma. Nimeni, niciun om normal nu ar tine in mod obișnuit telefonul in mana când vorbește la el

 • Srb Srb

  Pe vremea aceea a si demonstrat Steve ca in asemenea conditii mai toate aveau probleme

 • Mihai

  Concursul de gherle continua, scorul este 11-2 pentru Apple – antennagate, blendgate,

 • Mr. Tambourine Man

  Da

 • Heath

  Pixel cat are pe piața, 6 luni?
  iPhone câți ani și câte dispozitive a lansat…
  Când o firma o gafează (chiar daca e aproape un nimic problema asta cu acoperirea nu știu cum a bluetooth-ului) nu trebuie sa ne încălzească faptul că și vecinul o gafează…

 • Luiza Bulucianu

  dar de ce sa nu invatam din greselile vecinului?

 • Darius

  Pune orice telefon la ureche să vezi cum scade semnalul :))

 • Darius

  Nu uita ca a mai avut si nexus …