Google Pixel a copiat un defect al iPhone 4

Google Pixel a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Google, terminalul fiind fabricat de catre cei de la HTC in vederea lansarii pe piata. Desi Google Pixel a fost asteptat de foarte multa lume, vanzarile n-au fost substantiale, insa nici problemele nu s-au lasat asteptate, multe fiind raportate din toamna si pana in prezent.

La lunga lista de probleme ale Google Pixel adaugam astazi una noua, care pare sa fi fost copiata direct de la iPhone 4, in baza modului in care este reprodusa. Mai exact, in clipul video de mai jos puteti vedea cum atingerea antenei Google Pixel blocheaza fluxul audio Bluetooth si implicit redarea de muzica dintr-un dispozitiv in care exista muzica stocata.

In cazul iPhone 4 acoperirea antenei afecta semnalul GSM, iar in cazul Google Pixel acoperirea antenei Bluetooth blocheaza complet semnalul receptat de terminal. Google Pixel are antenele amplasate exact precum la iPhone 6/6S/7, insa spre deosebire de aceste produse ale Apple, acoperirea lor afecteaza puterea semnalului Bluetooth.

Google Pixel a fost “acuzat” ca a copiat multe functii ale terminalelor iPhone, iar acum clipul video de mai jos ne prezinta si preluarea unei probleme. Desigur ca o rezolvare fizica implica doar eventuala folosire a unei carcase pentru Google Pixel, insa poate ca in modelul al doilea nu vor mai exista defecte de acest gen, care supara destul de multe persoane.