Samsung Galaxy S8 apare in cele mai clare imagini

Samsung Galaxy S8 apare astazi in cele mai clare imagini publicate pana in momentul de fata pe internet, el aratand extrem de interesant.

Samsung Galaxy S8 apare astazi in cele mai clare imagini publicate pana in prezent, sursa lor fiind cel mai probabil Asia, zona din care apar majoritatea leak-urilor. Exact precum in cazul celorlalte imagini in care vedeam terminale Samsung Galaxy S8, si de aceasta data vedem un dispozitiv complet negru, semn ca doar acestea ar fi testate in lumea larga.

In prima imagine de mai jos puteti vedea foarte clar noul ecran Samsung Galaxy S8 care acopera aproape intregul panou frontal al carcasei. In partea superioara a ecranului Samsung Galaxy S8 regasim totusi o camera frontala, senzorii de proximiatate si lumina ambientala, plus un senzor care permite scanarea irisului pentru securitate.

In partea inferioara a panoului frontal al Samsung Galaxy S8 putem vedea ca nu mai exista un buton Home fizic, insa Samsung are totusi reprezentarea virtuala a unuia. Cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8 a fost mutat in carcasa, langa camera frontala, iar ecranul ramane cu un patrat care sugereaza faptul ca acolo a fost candva un buton Home.

Samsung Galaxy S8 apare in cele mai clare imagini

Vorbind despre camera si cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8, puteti vedea mai jos cea mai clara imagine care a fost publicata pana acum. Cele doua componente sunt cat se poate de clar vizibile, iar din cate se pare, butonul Home al Samsung Galaxy S8 se va regasi langa camera, cititorul de amprente eratand exact precum vechiul buton Home.

Era de altfel logic sa vedem ca Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente a carui forma este foarte apropiata de cea a vechiului buton Home al terminalelor Samsung. La baza carcasei Samsung Galaxy S8 vedem portul audio de 3.5mm, conectorul USB-C si microfonul, design-ul general fiin similar cu cel al Samsung Galaxy S7.

In final, putem vedea si noul buton al Samsung Galaxy S8 care permite accesarea asistentului personal Bixby, creat special pentru acest smartphone. Prezentarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe 29 martie, in timp ce lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc pe data de 21 aprilie, daca zvonurile se vor adeveri in totalitate.

samsung galaxy s8 imagini clare

samsung galaxy s8 imagini clare 1

samsung galaxy s8 imagini clare 2

samsung galaxy s8 imagini clare 3

samsung galaxy s8 imagini clare 4