Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – un concept fara limite

iPhone 8 – un concept fara limite

iPhone 8 va avea un ecran ce acopera intregul panou frontal, insa separat de asta va avea si o carcasa din sticla in locul celei de aluminiu al iPhone 7. Compania Apple va crea practic un iPhone 8 aproape complet din sticla, o structura din otel inoxidabil tinand totul in loc si impiedicand indoirea daca presiune suficienta este aplicata pe terminale.

Cineva s-a gandit sa ne prezinte o idee cu privire la modul in care ar putea arata iPhone 8, el sugerand ideea ca ecranul noului smartphone se va intinde chiar pana la marginea superioara a carcasei. Camera frontala ar urma sa fie montata sub ecran, iar o gaura taiata in acesta ar permite inregistrarea selfie-urilor, sau efectuarea de apeluri video.

Desigur ca este greu de crezut ca iPhone 8 ar putea chiar asa, dar terminalul ar putea uimi foarte multa lume cu design-ul sau neobisnuit. Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 ?

iphone 8 concept sticla

 • Srb Srb

  Superb

 • Florin

  Ecranul asta pana sus de Xiaomi Mix si ideea de a face un telefon cu spate si laterale de ceramica (la fel ca Xiaomi Mix) nu e deloc rea. Chinezii au vandut de au rupt editia limitata care arata absolut demential.
  DAR! La fel ca si Xiaomi vor trebui sa foloseasca speaker-ul de sus piezo electric al Xiaomi pe care chinezii au deja patent si sa mute undeva senzorul de proximitate, front camera s.a.m.d. la Xiaomi totul e pe un bezel foarte mic in partea de jos. Nu ii vad pe Apple sa plateasca patente altora. In cazul de fata, render-ul asta presupune 2 patente pe care Apple nu le detine (casca piezo electrica si compozitia de ceramica pentru spate)….si nici nu cred ca le va plati.
  Pentru neinitiati Xiaomi e liderul de piata in China, actionarul majoritar Foxconn….iar Foxconn sunt chinezii aia care fac aifonu’ 🙂

 • Bogumir81

  😂😂

 • cuesnecenzurat

  shhh taci, ca multi cred ca Iphone sunt facute de extraterestrii din California :)))

 • Kfc

  😂😂😂😂😂

 • Florin

  Nu e grav ca se Apple se insipra de la altii. E grav ca treaba asta mistica de premeditare cu rendere si idei copiate pe care, in cele din urma dai si bani, a pornit si e intretinuta artificial de marketing-ul Apple. Cand vezi sute de oameni cum stau la cozi cu o saptamana inainte crezand ca o sa cumpere “the next big thing”, te umfla rasul… cand tu stii ca puteau avea cam acelasi lucru acum cativa ani fara efortul de a dormi pe strazi…

 • Mr. Tambourine Man

  Am încredere ca Jony Ive va crea un design special acestui device aniversar

 • cuesnecenzurat

  Ehee, acum cativa ani Maimuta Chewbacca as Schiller impreuna cu Skywalker perversul galactic au decis ca supusii nu au asemenea cerinte, ci doar de-un loc unde sa doarma.

 • cuesnecenzurat

  daca mesteca ciunga te-ai scos, mai umple o gaura

 • Visan Teodor

  Hai că nu arată rău Huawei-ul asta.

 • rundown

  Daca nu vine cu standardul BT 5.0 si noul quick charge 4, nici nu merg sa il butonez iar cumpararea iese din discutie..mai raman 1 an cu 6s plus

 • Stilumeu Stilumeu

  Limitless vine de la infinit display?