Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 a fost prezentat, iata impresiile

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat, iata impresiile

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat pentru un grup select de parteneri ai companiei Samsung in cursul saptamanii trecut, ei fiind foarte impresionati de terminal.

15

Samsung Galaxy S8 nu a avut parte de o conferinta oficiala in care sa fie prezentat la Mobile World Congress 2017, dar a fost totusi prezentat unor parteneri Samsung. O varietate de parteneri ai Samsung, inclusiv operatori de telefonie mobila, au avut ocazia de a vedea Samsung Galaxy S8 intr-o prezentare discreta tinuta la un hotel.

In toate cele 4 zile ale Mobile World Congress 2017, Samsung Galaxy S8 a fost prezentat pentru diversi parteneri la Hotel Porta Fira, in apropierea locatiei conventiei MWC. Totul a fost gandit pentru a tine Samsung Galaxy S8 cat mai departe de ochii curiosilor si doar in atentia celor invitati de catre compania Samsung sa vada noul smartphone.

Prezentarea Samsung Galaxy S8 pentru acesti parteneri pare sa fi lasat multa lume fericita, acestia fiind foarte placut impresionati de terminal. Desigur ca niciunul dintre partenerii companiei Samsung nu au vorbit despre Samsung Galaxy S8 cu presa, insa cu siguranta vor ajunge in curand informatii in presa cu privire la noul terminal.

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat, iata impresiile

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 a fost prezentat pe parcursul mai multor zile unui numar mare de persoane, este normal sa credem ca vom afla si multe informatii despre el. Este putin probabil ca toti partnerii Samsung sa tina secrete informatiile privind Samsung Galaxy S8 pana in momentul prezentarii oficiale din data de 29 martie.

Ieri un prototip al Samsung Galaxy S8 a fost prezentat intr-un nou clip video si este foarte probabil ca el sa fi fost inregistrat la aceasta prezentare Samsung. Avand in vedere ca acel Samsung Galaxy S8 avea coduri de identificare si cel care a facut clip nu s-a ferit sa le ascunda, am putea trage concluzia ca inregistrarea a fost facuta la acest eveniment.

“Samsung Electronics’ upcoming smartphone Galaxy S8 received a favorable response from its global partners after the company unveiled it to them during the Mobile World Congress last week.  At the scene, many global partners who left the demonstration room reportedly said what they saw was “very impressive,”.”

Samsung s-a gandit sa le prezinte partenerilor Samsung Galaxy S8 din momentul ce el nu a fost demonstrat oficial in cadrul Mobile World Congress 2017. Prezentarea Samsung Galaxy S8 in cadrul acesti eveniment le permite partenerilor sa isi faca o idee cu privire la comenzile pe care trebuie sa le faca, lansarea urmand a avea loc pe 21 aprilie.

samsung galaxy s8 impresii prezentare