iPhone 8 va avea vanzari colosale, conform analistilor

iPhone 8 va avea vanzari extrem de mari, conform analistilor americani, care prezic un “super-ciclu” de achizitii pentru noul smartphone Apple. In ultima luna o multitudine de analisti financiari din SUA au trimis note investitorilor in care le spun ca iPhone 8 va avea un succes exponential si ca preturile actiunilor Apple vor creste fara intrerupere.

Conform acestor analisti, pretul actiunilor Apple ar putea creste pana la valoarea de 185 de dolari pana la sfarsitul anului si totul multumita lansarii unui iPhone 8 care va uimi prin tot ceea ce va oferi. Cei de la Citi Financial au stabilit in cursul zilei de ieri un pret de 160 de dolari pentru actiunile Apple in urmatoarele luni, totul in baza zvonurilor privind iPhone 8.

Valoarea actiunilor Apple a atins deja 139 de dolari in cursul saptamanii trecute, deci nu este foarte departe de estimarile unor analisti si asta desi iPhone 8 este doar un zvon. Separat de iPhone 8, inclusiv aparitia iPhone 7S urmeaza sa creasca substantial vanzarile de produse ale companiei americane, asa ca analistii sunt extrem de optimisti privind viitorul Apple.

iPhone 8 va avea vanzari colosale, conform analistilor

Asteptarile privind vanzarile iPhone 8 sunt atat de mari incat analistii se asteapta ca multi sa ignore iPhone 7S din cauza lipsei multor functii noi. Desi iPhone 8 va fi produs in cantitati mult mai mici decat iPhone 7S, analistii se asteapta ca foarte multe persoane sa astepte livrarea modelului mai scump in locul celui ieftin si fara la fel de multe schimbari.

Optimismul analistilor privind vanzarile spectaculoase ale iPhone 8 au la baza si faptul ca el va aduce prima schimbare majora pentru seria iPhone din ultimii ani. iPhone 8 va avea un ecran care acopera aproape intregul panou frontal, dar si o carcasa din sticla, totul fiind complet diferit fata de ceea ce pregatea Apple pana in prezent.

“For the 2017 iPhone refresh, we expect some cannibalization by the premium model. While we expect like-for-like units to be 23 million lower, we model 34 million of unit volume from the new model. On balance, we estimate 11 million of incremental volume, the best launch since iPhone 6, though still less impactful. We believe this reflects conservatism in our estimates.”

Acestea fiind spuse, desi acum vorbim doar despre zvonuri, iPhone 8 este extrem de important pentru compania Apple.

iphone 8 analisti vanzari

12 COMENTARII

  1. Analiștii trebuie să mănânce și ei o pâine iar Mrs. Cock sa mai vândă niște acțiuni.Totuși,știrile astea sunt cumva comice,din moment ce se spune că Ip8 va fi în cantități limitate.Dar cine suntem noi sa ne opunem manipulării?

  2. Acum sa fiu sinceră, cum sa ma intereseze un 7s cu același design de ani de zile ? Clar ca 8 este tot interesul și dacă e cu 500 de euro mai mult . Voi ce va cumpărați anul acesta ? Eu clar 8

  3. Adevarat, o diferenta de 500€ , e nimic.
    Intre 800€ si 1300€ , diferenta e tot 500€.
    Reprezinta aproximativ un salariu si jumatate din minimul salariului din Romania.
    Si of doamne ce multi romani traiesc doar cu salariu minim , dar 500€ e un fleac cand euroii cresc pe toate gardurile in Romania.E destul de clar???…

  4. Cine a spus ca cei de la Apple au creat un telefon pentru România ? Mai sunt și o groaza de oameni cu minimum pe economie și cu datori și cheltuieli și fumează de 500 roni pe luna, eu una de câțiva ani nu mai fumez dar in fiecare zi pun in Pușculița banii pe un pachet de țigări cum fumam eu, din acești bani imi schimb telefonul anual indiferent de preț de la 3g pana la 7 plus . O zi buna

  5. Asta cu lasatul de fumat am scris o eu de multa , multa vreme.
    Oricum nu ma obosesc cu dvs. , nu intru in polemica , nu are rost.
    Q.E.D.