Apple Pay va fi lansat in Irlanda astazi

Apple Pay urmeaza sa fie lansat in cursul acestei zile in Irlanda, o tara extrem de importanta pentru compania Apple, doua banci urmand a oferi suport pentru sistem. UlsterBank si KBC sunt bancile irlandeze care urmeaza sa ofere suport pentru Apple Pay incepand de astazi, deci doar o parte dintre irlandezi vor avea acces la platforma.

Cele mai mari banci irlandeze nu vor avea pentru inceput suport Apple Pay, deci platforma nu va avea parte de un start chiar atat de mare precum si-ar dori Apple. In ciuda acestui lucru, Apple Pay ajunge intr-o noua tara europeana, putine de pe continent permitand efectuarea de plati mobile folosind platforma celor din Cupertino in momentul de fata.

Compania Apple inca nu a lansat Apple Pay in Germania, o tara in care exista foarte multe persoane care fac plati mobile, dar probabil lucrurile se vor schimba in curand. Compania americana are probleme in a face intelegeri cu bancile pentru lansa Apple Pay in diverse tari de pe glob, asa ca asta tine in loc extinderea disponibilitatii in mai multe piete.

Extinderea Apple Pay in Irlanda va ajuta cel mai probabil Apple sa ofere sistemul si in alte tari de pe continent, dar ramane de vazut cat va dura pana cand totul va fi disponibil in mod oficial.

apple pay irlanda

3 COMENTARII