LG G6 – pret mare in romania si record de precomenzi

LG G6 va avea un pret de 3200 de LEI in Romania, apropiat de cel al produselor companiei Samsung si usor mai mic decat al iPhone 7 in momentul lansarii, dar mai mare decat cel de acum. Pretul LG G6 in Romania este prea mare pentru un smartphone care este privit ca fiind al unui brand inferior si care vrea sa atraga vanzari substantiale de la clienti.

Desi LG G6 are un pret mare in Romania, precomenzile pentru noul smartphone au fost mai bune decat cele asteptate de catre compania LG, cel putin in Coreea de Sud. Acolo, LG G6 a inregistrat 40.000 de precomenzi din momentul deschiderii sesiunii si pana in prezent, compania LG afirmand ca acesta este un record de precomenzi pentru terminalul sau.

Cei de la LG le permit clientilor sa testeze LG G6 in peste 3000 de locatii din intreaga tara inainte ca produsul sa poata fi cumparat, iar asta a contribuit la vanzarile bune. Mai mult decat atat, lipsa unui Samsung Galaxy S8 a motivat deasemenea multe persoane sa cumpere LG G6, aici compania coreeana reusind sa obtina un avantaj in fata competitorilor de la Samsung.

Desi LG G6 este un smartphone interesant, din pacate el are hardware inferior celor ale smartphone-urilor ce vor fi lansate anul acesta, iar asta il va afecta in timp. LG G6 va avea succes pana cand Samsung Galaxy S8 va fi lansat pe piata, dar aceasta perioada se reduce extrem de rapid, iar vanzarile vor scadea simtitor.

lg g6 imagini