iPhone 7 – cea mai scumpa carcasa din lume

iPhone 7 este actualul smartphone premium al companiei Apple, el fiind lansat in luna septembrie a anului trecut pe pietele globale din intreaga lume. Pentru ca vorbim despre un smartphone foarte popular in acest moment, cei de la Louis Vuitton s-au gandit sa creeze pentru iPhone 7 si o carcasa pe masura statutului pe care acest smartphone il ofera.

Mai exact, binecunoscuta casa de moda a lansat o carcasa pentru iPhone 7 numita Eye-Trunk, ea avand preturi care variaza intre 1180 si 550 de dolari. Aceste carcase pentru iPhone 7 au fost prezentate in cadrul Louis Vuitton Fashion Show si sunt gandite ca un omagiu pentru inceputurile companiei, care atunci crea cutii pentru transport de bunuri.

Cea mai scumpa dintre carcasele pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus din oferta Louis Vuitton este fabricata din piele aurie de crocodil, preturile fiind de 5000 si respectiv 5500 dolari. Alte modele sunt disponibile in diverse materiale si preturile lor variaza in jurul valorii de 1200 de dolari, deci exista optiuni multiple pentru cei cu iPhone 7.

Sunt sigur ca Louis Vuitton va vinde destule carcase de acest gen pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, avand in vedere ca exista multi snobi pe planeta, altfel nu le-ar fi creat.

iPhone 7 carcasa Louis Vuitton