Mushroom 11 este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Mushroom 11 este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru promovarea in urmatoarea saptamana in AppStore. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Mushroom 11, dezvoltatorii sai pregatind un titlu cu un stil de joc foarte diferit fata de ceea ce probabil erati obisnuiti.

In Mushroom 11 noi va trebui sa ghidam o entitate fara forma printr-o multitudine de lumi virtuale create de catre dezvoltatorii titlului. Scopul nostru este de a depasi fiecare obstacol prin miscarea acestei entitati dintr-o parte in alta peste toate obiectele si pericolele pe care dezvoltatorii ni le pun in fata, multe dintre ele fiind greu de realizat.

“As life struggles to gain a foothold in a devastated world, a new lifeform emerges from the rubble. Mold yourself into any shape as you explore this strange, challenging landscape. The eerily beautiful visuals are complemented by the ethereal music of electronica legend The Future Sound of London.”

Mushroom 11 are implementat suport Force Touch pentru o experienta imersiva, insa el ne pune inteligenta la incercare pentru a trece de la fiecare nivel la celalalt. Mushroom 11 este departe de a fi un joc usor peste ale carui niveluri sa treceti fara probleme, asa ca va trebui sa aveti foarte mare grija pentru modul in care indepliniti totul.

  • Unique and innovative game with simple, groundbreaking touch controls
  • Designed with Multi-Touch in its core for a complete tactile experience
  • iOS Exclusive: fully immersive 3D Force Touch is used to determine eraser size
  • 7 vast hand-painted worlds filled with puzzles, secrets and imaginative bosses
  • Origins of the Mushroom hidden in background clues. Can you unravel the mystery?
  • Soundtrack by British electronica legend The Future Sound of London (FSOL)
  • Left-handed mode insuring excellent play experience for all players
  • Dozens of original achievements to conquer. Can you find them all?
  • Speed-running and scoring challenges will keep you coming back for hours and hours of fungus!

Mushroom 11 este disponibila pentru descarcare in format universal din AppStore urmand acest link.