iPhone 7 Plus jet black – asa arata o clona de 70 de dolari

iPhone 7 Plus jet black a fost aproape imposibil de gasit in toamna anului trecut in magazinele Apple si cele ale partenerilor, insa acum sitautia este diferita. Acum puteti cumpara un iPhone 7 Plus jet black de aproape oriunde, daca aveti bani, iar daca nu aveti, atunci puteti gasi inclusiv o clona pe care o puteti cumpara din China la doar 70 de dolari.

In clipul vido de mai jos puteti vedea cum arata o comparatie intre un iPhone 7 Plus jet black real si o clona de 70 de dolari care poate fi cumparata din China. Diferenta intre un iPhone 7 Plus jet black si o clona este de aproximativ 800 de dolari in ceea ce priveste pretul, iar asta se reflecta in totalitate in calitatea celor doua produse.

Este de altfel si normal ca un iPhone 7 Plus jet black real sa aiba o calitate mult mai buna decat o clona facuta in China, iar de asta trebuie sa stie toata lumea. Totusi, o persoana care un cunoaste bine produsele Apple, ar putea cumpara o clona a iPhone 7 Plus jet black in locul unui terminal real, daca nu stie exact cum ar trebui sa arate dispozitivul si cutia sa.

Inca de la cutie iti dai seama ca acea clona a iPhone 7 Plus jet black isi merita pretul cerut, iar daca reusesti sa il scoti din cutie atunci vezi si mai clar diferentele. N-as recomanda nimanui sa cumpere o clona a iPhone 7 Plus jet black, sau a oricarui alt terminal, deci aveti grija ce cumparati.