iPhone SE 2017 si iPad Pro 2 – iata cand ar putea fi anuntate

iPhone SE 2017 si iPad Pro 2 ar putea fi anuntate de catre compania Apple saptamana viitoare, intre datele de 20 si 24 martie, conform unor surse din cadrul partenerilor companiei. O data clara nu a fost anuntata pana acum de catre compania Apple, insa partenerii sai sunt de parere ca noile produse ar urma sa isi faca aparitia saptamana viitoare.

Un iPhone SE actualizat cu hardware nou si trei modele noi ale tabletelor iPad pro urmeaza sa fie anuntate saptamana viitoare de catre Apple. Avand in vedere ca pana acum nu au fost trimise invitatiile la un eveniment pentru prezentare, se ia in calcul posibilitatea ca Apple sa nu faca unul pentru a anunta aceste produse noi, desi schimbarile ar fi mari pentru unele.

Apple trimite de obicei invitatiile pentru un eveniment cu minim 11 zile inainte ca el sa aiba loc, iar pana acum nu a facut acest lucru. Daca Apple vrea sa organizeze o conferinta saptamana viitoare, atunci invitatiile ar trebui sa fie trimise astazi, in caz contrar el ar putea avea loc abia peste 2 saptamani, sau poate chiar abia luna viitoare.

Nu ar fi exclus nici ca Apple sa anunte produsele prin intermediul propriului website impreuna cu un comunicat de presa care sa clarifice situatia lor. Apple procedeaza in mod regulat in acest fel cu noi modele de Mac-uri, asa ca ramane de vazut care sunt in final planurile celor de la Apple cu privire la iPhone SE 2017 si noile modele ale iPad Pro.

Separat de toate acestea, compania Apple deja testeaza noile modele ale iPad Pro cu numele de cod iPad 7,3, iPad 7,4, iPad 7,2, iPad 7,1. Cateva zeci de unitati sunt folosite de catre angajatii Apple, ultimul dintre ele fiind si cel mai utilizat, diverse aplicatii ale AppStore fiind instalate pe aceste versiuni ale iPad Pro 2, apple fiind pregatita pentru a le anunta oficial.

iphone se 2017 pad pro 2 prezentare