Samsung Galaxy S8 este deja promovat de Samsung

Samsung Galaxy S8 este deja promovat in Coreea de Sud de teama companiei LG, al carui nou LG G6 inregistreaza vanzari foarte bune.

Samsung Galaxy S8 este deja promovat de Samsung in Coreea de Sud, succesul aparent al LG G6 in tara punandu-i in garda pe cei de la Samsung in momentul de fata. LG G6 a avut precomenzi mai bune decat modelul anterior, iar cei de la Samsung se tem ca Samsung Galaxy S8 nu va avea succes la fel de mare daca lumea cumpara temrinale de la competitori.

In aceasta idee, o prima reclama pentru Samsung Galaxy S8 a fost deja rulata de catre compania Samsung la posturile de televiziune din tara. Mai jos puteti vedea reclama publicata pentru Samsung Galaxy S8, ea anuntand lansarea dispozitivului, dar si prezentarea care urmeaza sa aiba loc in data de 30 martie 2017, pentru cei din Coreea de Sud.

Pentru cei din vestul globului, prezentarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe 29 martie, insa in Coreea de Sud va fi deja 30 martie in momentul in care conferinta va incepe in New York. In aceasta idee, cei de la Samsung promoveaza data de 30 martie ca fiind cea in care Samsung Galaxy S8 va fi dezvaluit oficial in cadrul conferintei din New York.

Samsung Galaxy S8 este deja promovat de Samsung

Analistii sustin ca LG G6 a avut vanzari duble fata de Samsung Galaxy S7 Edge in ziua lansarii, asa ca temerile pentru Samsung Galaxy S8 par sa fie indreptatite. Lansarea tarzie pentru Samsung Galaxy S8 ar putea afecta vanzarile companiei cat timp LG G6 va fi in atentia tuturor, in ciuda acestor reclame rulate de catre cei de la Samsung.

Miscarea companiei coreene sugereaza putina disperare inaintea lansarii Samsung Galaxy S8, pentru ca rareori se intampla lucruri de acest gen. Pentru cei de la Samsung, se pare ca zvonurile privind lansarea Samsung Galaxy S8 nu se dovedesc a fi suficient de puternice, asa ca in urmatoarele 2 saptamani probabil vor mai rula reclame, ori teasere.

“he LG G6 sold 20,000 units on the first day of sales, a record high compared to its predecessors. The figure was higher than double and quadruple that of the Galaxy S7 Edge and Galaxy A5. Samsung’s rare move to release a TV ad for the Galaxy this early appears to (be an attempt to) keep LG from dominating the nation’s premium smartphone market before the S8 rollout.”

Strategia pentru Samsung Galaxy S8 este cu mult diferita fata de ceea ce face Apple, americanii evitand pana acum sa ia vreo decizie de genul acesta. Samsung este totusi intr-o pozitie complet diferita, asa ca pentru Samsung Galaxy S8 trebuie sa faca tot ceea ce pot pentru a mentine interesul la un nivel ridicat pana la lansare.

https://www.youtube.com/watch?v=DTqnzSzLZxQ