Vedetele Game of Thrones promoveaza Apple Music

Vedetele Game of Thrones promoveaza Apple Music

Doua dintre vedetele Game of Thrones vor aparea intr-una dintre editiile emisiunii Carpool Karaoke, ajutand la promovarea Apple Music in lumea intreaga. In clipul video de mai jos le puteti vedea pe Sophie Turner si Maisie Williams intr-un scurt clip video de promovare a emisiunii care urmeaza sa inceapa in curand pe Apple Music.

Cele doua vedere au confirmat participarea la emisiunea Carpool Karaoke pentru Apple Music in timpul unei conferinte a SXSW din SUA, aducand platforma in atentia tuturor. Apple a cumpara Carpool Karaoke pentru a atrage mai multi abonati spre platforma Apple Music, iar miscarea lor s-ar putea dovedi a fi una incununata de succes.

In cele 16 emisiuni ale Carpool Karaoke, cei de la Apple vor prezenta o varietate de vedete din SUA si nu numai, acestea cantand in timp ce se plimba cu masina. Emisiunea a fost extrem de populara inainte de a fi cumparata de catre cei de la Apple, iar dupa lansarea primelor episoade in Apple Music, ar putea creste baza de abonati ai serviciului.

Articolul anteriorSamsung Galaxy S8 este deja promovat de Samsung
Urmatorul articolSamsung Galaxy S8 – iata de ce nu are cititor de amprente in ecran
  • Srb Srb

    Superb ! the best for the best