Vedetele Game of Thrones promoveaza Apple Music

Doua dintre vedetele Game of Thrones vor aparea intr-una dintre editiile emisiunii Carpool Karaoke, ajutand la promovarea Apple Music in lumea intreaga. In clipul video de mai jos le puteti vedea pe Sophie Turner si Maisie Williams intr-un scurt clip video de promovare a emisiunii care urmeaza sa inceapa in curand pe Apple Music.

Cele doua vedere au confirmat participarea la emisiunea Carpool Karaoke pentru Apple Music in timpul unei conferinte a SXSW din SUA, aducand platforma in atentia tuturor. Apple a cumpara Carpool Karaoke pentru a atrage mai multi abonati spre platforma Apple Music, iar miscarea lor s-ar putea dovedi a fi una incununata de succes.

In cele 16 emisiuni ale Carpool Karaoke, cei de la Apple vor prezenta o varietate de vedete din SUA si nu numai, acestea cantand in timp ce se plimba cu masina. Emisiunea a fost extrem de populara inainte de a fi cumparata de catre cei de la Apple, iar dupa lansarea primelor episoade in Apple Music, ar putea creste baza de abonati ai serviciului.