Samsung Galaxy S8 confirmat oficial in China

Samsung Galaxy S8 a fost certificat pentru vanzare in China si confirmat oficial, imagini cu interfata sa aparand pentru a ne arata schimbarile.

Samsung Galaxy S8 a fost certificat oficial pentru vanzare in China de catre autoritatile locale, acestea publicand si unele informatii privind specificatiile sale. Certificarea Samsung Galaxy S8 pentru vanzare in China vine ca un pas normal pe care compania Samsung trebuia sa il faca inainte de prezentarea oficiala a noului sau smartphone, luna aceasta.

Autoritatile din China au publicat informatii privind suportul LTE pe care Samsung Galaxy S8 il va oferi pe piata locala pentru clienti, dar nu doar atat. In imaginea de mai jos puteti vedea inclusiv ce fel de energie urmeaza sa traga Samsung Galaxy S8 din incarcator in vederea incarcarii bateriilor de 3000 mAh si respectiv 3500 mAh ce vor fi folosite.

Din pacate aceasta certificare a Samsung Galaxy S8 nu dezvaluie si detalii privind componentele, insa cel mai probabil vorbim despre un chip Exynos 8895 si 6 GB RAM. Versiunea pentru China a Samsung Galaxy S8 va fi diferita fata de cea din Europa si SUA, asa ca este normal sa vedem in final unele specificatii usor diferite fata de cele de acum.

samsung galaxy s8 certificare chinaSamsung Galaxy S8 confirmat oficial in China

Separat de certificarea Samsung Galaxy S8 pentru vanzare in China, astazi vedei si cateva imagini cu interfata pe care noul smartphone o va avea. Stim deja ca Samsung Galaxy S8 nu va avea un buton Home, asa ca Samsung va integra unul virtual in partea inferioara a ecranului terminalului, impreuna cu butoane virtuale pentru navigare.

Samsung Galaxy S8 va avea si o noua rezolutie pentru ecranul care este mult mai inalt decat cel folosit in Samsung Galaxy S7 anul trecut, iar asta este vizibil in imagini. Samsung Galaxy S8 va afisa mai mult continut in ecranul principal pentru utilizatori, dar asta va fi in principal vizibil in aplicatiile de navigare pe internet, socializare, etc.

Deocamdata oficial nu stim ce rezolutie va avea Samsung Galaxy S8, dar stim totusi ca el ar urma sa aiba un screen ratio de 2:1, lucru pe care putini il anticipau. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 va fi un smartphone foarte interesant si ramane de vazut doar daca tot ceea ce am vazut pana in prezent se va dovedi a fi 100% adevarat.

Samsung Galaxy S8 interfata

Samsung Galaxy S8 interfata 1