Samsung imprumuta o strategie Apple pentru clientii sai

Samsung a luat decizia de a prelua o staretie de succes a companiei Apple pentru a se asigura ca ai sai clienti sunt protejati impotriva hackerilor. Mai exact, cei de la Samsung au luat decizia de a lansa lunar actualizari de securitate pentru produsele lor, asa cum face in mod regulat si compania Apple pentru cei care detin iPhone, iPad, sau Mac-uri.

Cei de la Google lanseaza deja actualizari lunare pentru Android care rezolva problemele de securitate, insa producatorii precum Samsung nu se grabesc sa le puna la dispozitia utilizatorilor la fel de des. Acest lucru se va schimba in curand, Samsung intentionand sa preia ceea ce Apple si Google fac de ani de zile, pentru a oferi mai multa securitate in Android.

Cei de la Samsung nu au oferit detalii cu privire la strategia lor privind lansarea acestor actualizari lunare pentru rezolvarea problemelor de securitate. In ciuda acestui lucru, prima actualizare din serie urmeaza sa fie disponibila incepand din luna martie pentru posesorii unora dintre smartphone-urile pe care compania le vinde.

Lansarea de actualizari pentru Android este mai complicata decat pare, fiecare producator avand propria versiune in terminale, operatorii de telefonie mobila modificand deasemenea dispozitivele. In aceasta idee, actualizarea variatelor versiuni ale produselor se dovedeste a fi o munca dificila, insa cei de la Samsung promit sa rezolve problema in 2017.

samsung actualizare soft