iPhone 7 ar fi explodat in timpul unei reparatii

Clipul video de mai jos ar fi fost inregistrat in luna octombrie intr-un service GSM necunoscut, iar in el se prezinta ceea ce pare a fi un iPhone 7 care explodeaza. Dispozitivul ia foc in timp ce este desfacut de catre angajatul service-ului GSM si desigur ca nu se poate confirma fara dubiu faptul ca terminalul este intr-adevar un iPhone 7.

Din imagini, dispozitivul care ia foc in timp ce este desfascut pare a fi un iPhone 7, insa in acelasi timp poate fi o clona din China, sau orice alt smartphone Android care seamana cu el. In ciuda acestui lucru, clipul video ne arata totusi cat de periculoase sunt reparatiile facute de catre persoane care nu au experienta necesara pentru a face acest lucru.

Un incident de acest gen se poate intampla cu orice fel de smartphone daca persoana care il desface nu este atenta si nu are experienta in ceea ce face. Orice baterie poate exploda daca este fisurata in timpul desfacerii carcasei terminalului, asa ca trebuie sa aveti extrem de mare grija unde va duceti terminalele la reparat.

Sfatul meu este sa nu va duceti terminalele la service-uri neautorizate, sau la care nu ati avut experiente bune, deoarece incidente de acest gen se pot intampla oricand si va trebui mai apoi sa asteptati ca acel service sa va inlocuiasca terminalul, dar este extrem de putin probabil sa primiti unul nou.