Prima Pagina Apple TV Apple TV 5 cu iOS 11 a fost descoperit

Apple TV 5 cu iOS 11 a fost descoperit

0

Apple TV 5 cu iOS 11 a fost descoperit de catre co-fondatorul unei companii specializate pe dezvoltarea de jocuri pentru iDevice-uri si Apple TV. Conform acestuia, compania Apple are in momentul de fata in dezvoltare un produs cunoscut cu identificatorul AppleTV 6,2, acesta ruland tvOS 11, adica viitoarea versiune a sistemului de operare.

Produsul a fost descoperit ca avand un IP ce provine din campusul Apple din Cupertino, deci este clar ca vorbim despre un Apple TV 5 care ruleaza tvOS 11, o versiune a iOS 11. Apple TV 5,3 este actuala versiune a Apple TV 4, deci Apple TV 6,2 este in mod logic viitoarea versiune pe care compania Apple intentioneaza sa o lanseze pe piata.

Desi Apple TV 5 cu tvOS 11 a fost descoperit, din pacate nu se stie si ce fel de hardware are acest produs pe care cei de la Apple il au in dezvoltare. Exista sanse ca el sa fie unul care arata tot ca Apple TV 4, dar are un procesor mai otent si mai mult RAM pentru a permite redarea de continut 4K pe televizoare din iTunes si alte servicii.

Avand in vedere ca Apple deja testeaza Apple TV 5 in campusul sau cu jocuri din AppStore, s-ar parea ca lansarea oficiala ar putea avea loc chiar anul acesta. Zvonuri aparute in trecut sugerau exact acelasi lucru, asa ca ramane doar de vazut daca toate aceste informatii se vor dovedi a fi adevarate, iar Apple TV 5 va fi lansat dupa iOS 11 si tvOS 11.

apple tv 5 ios 11

 

SURSAFiri Games
Articolul anteriorUn iPhone 6 Plus a explodat intr-un service GSM
Urmatorul articolFacebook – aplicatia a fost actualizata pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.