Samsung Galaxy S8 va avea 6 GB RAM doar in China

Samsung Galaxy S8 va fi lansat si intr-o versiune cu 6 GB RAM de catre compania Samsung, insa doar in China, tara in care exista concurenta foarte mare.

Samsung Galaxy S8 va avea 6 GB RAM, insa doar versiunea care urmeaza sa fie disponibila in China va oferi utilizatorilor atat de multa memorie RAM. Informatia privind atentia deosebita acordata chinezilor care vor cumpara Samsung Galaxy S8 vine de la un analist cunoscut al IHS iSuppli, acesta spunand totusi ceva ce lumea banuia de ceva vreme.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua versiuni, una care va avea 4 GB RAM si minim 64 GB spatiu de stocare, plus o a doua cu 6 GB RAM si minim 128 GB spatiu de stocare. Samsung lanseaza in mod normal versiuni speciale pentru China ale smartphone-urilor sale, iar cu seria Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu va face distinctie fata de trecut.

Versiunile pentru China ale Samsung Galaxy S8 vor avea si un chip Exynos 8895, deci de aici si cei 6 GB RAM implementati de catre coreeni pentru el. In China concurenta este foarte mare pentru Samsugn de la producatori locali cu termnale ieftine si specificatii pompoase, deci Samsung Galaxy S8 nu trebuie sa dezamageasca din acest punct de vedere.

Samsung Galaxy S8 va avea 6 GB RAM doar in China

In Europa si SUA lumea nu se uita atat de mult la specificatii, deci de aceea Samsung Galaxy S8 va avea 4 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, cu acest model facand Samsung si cei mai multi bani. Desigur ca vorbim despre o oarecare discriminare facuta in cazul versiunilor Samsung Galaxy S8 vandute pe diverse piete si va fi interesant de vazut cum va fi privita Samsung.

Adaugand si faptul ca aceste modele ale Samsung Galaxy S8 pentru China vor avea preturi extrem de apropiate de cele cu hardware mai slab, vedem strategia celor de la Samsung. China este o piata foarte mare cu foarte multa concurenta, iar Samsung Galaxy S8 cu doar 4 GB RAM nu va avea succes foarte mare in fata unor terminale Android ieftine, dar cu specificatii pompoase.

E greu de crezut ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat cu 6 GB RAM si in pietele dezvoltate, iar asta pentru ca Samsung trebuie sa faca bani de undeva. China nu va fi tara in care Samsung va face multi bani cu Samsung Galaxy S8, mai ales daca va vinde terminale cu specificatii atat de mari, deci occidentalii vor avea hardware mai slab, dar probabil la fel de scump.

samsung galaxy s8 6 gb ram china