Apple face investitii mari in China

Compania Apple urmeaza sa investeasca nu mai putin de 508 milioane de dolari in patru centre de cercetare si dezvoltare in China, conform unor informatii aparute astazi. Cei din Cupertino au confirmat investitia pe website-ul dedicat Chinei, deci vorbim despre ceva cat se poate de oficial, investitia fiind una enorma intr-o tara care nu mai genereaza vanzari mari.

Shanghai si Suzhou sunt orasele in care compania Apple va deschide aceste doua centre de cercetare si dezvoltare, insa nu se stie cat va investie in fiecare dintre ele. Aceste centre de cercetare si dezvoltare vor fi folosite pentru a simplifica procesul de dezvoltare al viitoarelor produse pe care compania Apple le va lansa pe pietele globale in urmatorii ani.

Aceste doua centre de cercetare si dezvoltare li se alatura celorlalte doua din Beijing si Shenzen, compania Apple anuntandu-le cu cateva luni in urma. Toate cele 4 centre de cercetare si dezvoltare vor fi deschise de catre compania Apple pana la sfarsitul acestui an in China, deci vorbim despre o grama serioasa cu care sunt facute aceste investitii.

Avand in vedere ca toate iDevice/Apple Watch-urile sunt fabricate in China, compania Apple are nevoie de oameni care sa lucreze la tehnologii acolo si sa colaboreze cu partnerii sai. Aceste centre de cercetare si dezvoltare vor facilita dezvoltarea de tehnologii noi pentru viitoare produse, investitiile fiind facute pentru a genera mai multi bani din produse bune.

apple centre dezvoltare china

 

1 COMENTARIU