Valoarea actiunilor Apple depaseste 140 de dolari

Valoarea actiunilor Apple a stabilit un nou record astazi, 140 de dolari fiind pretul unei singure actiuni pe bursa americana in momentul de fata. Vorbim despre cel mai mare pret perceput vreodata pentru o actiune a companiei Apple pe bursa americana si totul fara ca vreun produs nou sa fie anunta din Cupertino in ultimele zile.

Valoarea pe care o vedeti in imagine este totusi ma imica decat cea de 141 dolari atinsa in cursul acestei zile, precedentul record fiind de 139 de dolari per actiuni. Aceasta crestere vine pe fondul zvonurilor privind iPhone 8 si a increderii analistilor in faptul ca acest smartphone urmeaza sa genereze o crestere substantiala a vanzarilor companiei.

In baza actualului pret pentru actiunile Apple, capitalizarea bursiera a companiei a atins 738 de miliarde de dolari, aproape de cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent. Apple este si cea mai valoroasa companie de pe planeta, capitalizarea sa bursiera fiind cu peste 130 de miliarde de dolari mai mare decat cea a Alphabet, compania ce detine Google.

Este remarcabil sa vezi cum pretul actiunilor unei companii creste si stabileste record dupa record fara ca ea sa anunte, sau sa lanseze vreun produs nou. Apple este singura companie pentru care se inregistreaza asemenea lucruri si totul in baza mitului care a fost creat de-a lungul anilor in jurul celei mai populare companii de pe planeta.

actiuni apple martie

7 COMENTARII

  1. Nuu, e mai bine sa bage FPS, ajuta mult. De când au implementat FPS, performanțele iPhone sunt net superioare. Cui îi trebuie să facă videoclipuri de o calitate bună ? Atunci când vine Apple cu încă o cameră fanboy-i sunt in extaz, chit ca nu face minuni. Când vine concurența cu îmbunătățiri nu e buna. Yachh. Tipic Tamburină și Srb…

  2. Logic cand nimeni nu iti foloseste aceste lucruri clar sunt doar niste mizerii facute pt numere care iti mai rup si componentele. Dar oamenii inculti nu vad acest lucru se gandesc doar la “uite tati 1000fps,1000>240=vrea vreau” tipic samsonisti

  3. Tipic : vezi diferența între iPhone 6S și 7 că au mutat 2 linii, au făcut rezistența la praf și apă, au scos o gaură și ‘uite tati, astea sunt niște funcții fantastice, asta da evoluție ! Iupiii’. Și de fapt descoperi ca ai luat un 6S cu 2 linii schimbate care te incomodează pentru ca nu mai are jackul de căști, și nu dai 2 luni pe acea rezistență pentru că nu trăiești în deșert pentru a avea nevoie sa fie protejat tel de praf, și nici nu este un telefon cu care sa faci scufundări in apa. Aa, și in cazul in care ți se strică, dar a luat contact cu apă și s-au activat acei senzori, iese din garanție. Măcar dacă faci rezistență la apa, scoate acei senzori și regula stupida ca dacă ia contact cu apa nu mai e in garanție (doar e 100% protejat de lichide, nu?)