iPhone 7 poate fi transformat intr-un Mac vintage

Daca iti place sa modifici aspectul terminalului tau iPhone 7, ei bine compania ColorWare iti va oferi posibilitatea de a trasforma smartphone-ul Apple intr-un Mac vintage. Vorbim despre un serviciu special pentru iPhone 7 care va permite sa cumparati un terminal modificat precum in imaginile de mai jos, dar desigur la un pret pe masura

Aceast iPhone 7 are un pret de 1900 de dolari, insa pentru acesti bani veti avea un flashback la anii ’80, cand Apple era o companie cu totul diferita. Vorbim despre un iPhone 7 Plus cu 256 GB spatiu de stocare si o carcasa modificata pentru a semana cu cea a unui Mac vechi, detaliile folosite pentru ea fiind demne de pretul pe care producatorul il cere.

Vorbim despre o oferta limitata pentru cei interesati sa aiba un iPhone 7 Plus cu adevarat unic, ColorWare neavand intentia de a vinde o carcasa separata care sa permita modificarea intr-un asemenea mod. A fi de altfel si faorte greu de vandut asa ceva, asa ca daca vreti un iPhone 7 Plus cu adevarat unic, atunci ar fi bine sa alocati 1900 de dolari pentru asta.

“Colorware is pleased to announce the iPhone 7 Plus Retro Edition. If you love the vintage look of the original 1980’s Mac then why not have it on your phone! Great attention to detail is given to this fully painted iPhone. With the multicolored Apple rainbow logo and the dark beige edge stripes your iPhone will be a work of art! The iPhone 7 Plus Retro is available for a limited time only with the first 25 having a number of authenticity. Don’t miss your chance to own this classic!”

iphone 7 mac vintage

iphone 7 mac vintage 1