Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 beta 7 vs iOS 10.2.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 7 vs iOS 10.2.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 7 si iOS 10.2.1 apar intr-o comparatie extrem de interesanta care are menirea de a ne arata ce fel de diferente exista in performante lor. Mai exact, vorbim despre in iOS 10.3 beta 7 lansat la doar cateva luni distanta de iOS 10.2.1, iar asta inseamna ca performante nu sunt chiar atat de diferite intre ele.

Dupa cum veti vedea si in clipurile video de mai jos, iOS 10.3 beta 7 si iOS 10.2.1 au performante foarte apropiate, lucru foarte usor de ghicit. Vorbim despre faptul ca ambele versiuni ale iOS 10 functioneaza la fel de bine in ceea ce priveste oferirea functiilor pe care compania Apple le-a implementat pentru noi acum.

Pe parcursul testarii versiunilor beta ale iOS 10.3, compania Apple a pastrat in cea mai mare parte neschimbate performantele sistemului sau de operare, iar lucrurile nu par sa se schimbe. In aceasta idee, in momentul in care iOS 10.3 va fi lansat oficial, performantele sistemului de operare ar trebui sa fie identice cu cele ale iOS 10.2.1.

 • Gheorghe Ionel

  9.1 sau 10.2.1 pe iphone 6s ?
  Multumesc ..

 • zar

  Orice iPhone care vine cu un iOS stock(iPhone 6s cu 9.1 ex.)e cel mai potrivit pentru el. Cu fiecare update făcut Apple face dispozitivul sa meargă mai lent si in scurt timp sa nu mai fie fluent si sa iti dorești ultimul model. Așa ca faceti update de iOS si in scurt timp si de idevice.

 • Mr. Tambourine Man

  Vai de mine! Chiar asa sa fie?

 • jhonny9my

  Sincer cam asa pare sa fie in ultima perioada, exista un substrat in toate.

 • Gheorghe ionel

  Sa inteleg ca e ok sa raman la 9.1 desi voi fii nevoit sa ii fac update pana la urma…ma gandeam sa prind 10.2.1 ca sa nu fiu nevoit la una si mai noua ….multumesc!

 • alta_intrebare

  Zar zicea din povestile bunicilor, faci o comparatie intre ce ofera 10.2.1 si 9.1.Plus ca aplicatiile iti cer update.