Samsung Galaxy S8 – iata mandria Samsung

Samsung Galaxy S8 va fi promovat de catre Samsung cu accent pe noul ecran care acopera aproape intregul panou frontal al smartphone-ului.

Samsung Galaxy S8 este din nou in atentia noastra, dar de aceasta data prin posterul evenimentului privind lansarea noului smartphone. Vorbim despre o imagine de prezentare care este dedicata Asiei, cei de la Samsung punand foarte mare accent pe faptul ca Samsung Galaxy S8 va avea un ecran care acopera aproape intregul panou frontal.

In mai toate materialele promotionale pentru Samsung Galaxy S8 am vazut ca Samsung a scos foarte clar in evidenta modul in care ecranul smartphone-ului a fost gandit. In acesta, spre deosebire de altele, Samsung pune in evidenta marginile panoului frontal al Samsung Galaxy S8 folosind culori diverse, nu doar cea alba.

In teaserul initial prin care anunta prezentarea Samsung Galaxy S8, compania Samsung a folosit un fundal negru si elemente albe pentru a crea conturul noului sau smartphone. Pentru a anunta lansarea din Asia, cei de la Samsung folosesc culori pentru a arata conturul Samsung Galaxy S8 si probabil vorbim aici despre unele dintre culorile ce vor fi oferite.

Samsung Galaxy S8 – iata mandria Samsung

Stim deja ca Samsung Galaxy S8 va fi oferit 7 culori de catre compania Samsung, iar printre cele de mai jos le regasim pe cea albastra si un galben care poate sugera auriul. Desigur ca nici noua culoare violet/ametyst, nu este uitata in poster, dar sigur nu stim ce nuanta va avea aceasta culoare aleasa pentru Samsung Galaxy S8 de catre coreeni.

Culoarile jet black si argintiu vor fi deasemenea folosite pentru Samsung Galaxy S8, iar inposter ele pot fi reprezentate in diverse locatii. Samsung Galaxy S8 va fi deasemenea vandut intr-o culoare roz, iar ea se vede foarte clar in imaginea care anunta lansarea, cea negru mat nefiind reprezentata chiar atat d bine, desi va fi disponibila.

V-am spus ieri toate detaliile privind lansarea Samsung Galaxy S8, aceasta urmand a avea loc pe 21 aprilie in Coreea de Sud si probabil pe 28 aprilie in restul lumii. Samsung va organiza evenimente ample pentru ca Samsung Galaxy S8 sa poata fi testat cel putin decatre clientii din Coreea de Sud, asa ca vom afla in avans foarte multe detalii in legatura cu el.

17 COMENTARII

  1. Viziunea ta supra lumii este infantilă, probabil suferi de un soi de retardism acceptat de semenii din jurul tău, probabil fiindcă tu nu contezi nu s-au chinuit să îți explice cât de penibil ești și te-au acceptat așa cum ești.

  2. da individu asta n-are viata chiar deloc… daca pe srb il suspectez ca ia bani pt asta, individu asta chiar n-are viata… intra si troleaza peste tot asta face… l-am vazut si eu pe mai multe site-uri… trist foarte trist